Θα ήθελα να αγοράσω μια θήκη για το Redmi Note 4 Global επειδή δεν ξέρω ποιες θήκες παίζουν με το άνοιγμα της οθόνης όπως επίσης για το αν εχουν κάποιο μαγνήτη για να την κρατάει κλειστή θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια. Σε πρώτη φάση κάτι απο Ελλάδα δεν λέω οχι βέβαια και σε κάτι απο το εξωτερικό!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
Redmi Note 4x/4 Global Προτάσεις για θήκη
-
-
Κάτι τέτοιο ψάχνεις προφανώς => Magnetic Flip Leather Case For Redmi Note 4x With Window
ΥΓ... Δεν ξέρω το παραπάνω μαγαζί και καλό θα είναι να το αποφύγεις...
Ψάξε στο Google για κάτι σε Magnetic Flip Leather Case For Redmi Note 4 -
Εγώ αδερφέ μαζί με το κινητό από πλαίσιο πήρα και την μαύρη θήκη πορτοφόλι ικανοποιημενος δηλώνω και του πάει.. Στα 11.90 ευρώ αν θυμάμαι καλά έχει ωραία αίσθηση και δεν φουσκωνει πολύ τον όγκο του κινητού..
Θήκες για ΚινητάREDMI NOTE 4X (MIDO) 64/4 MIUI GLOBAL 9.2|STABLE VERSION 9.2.1.0 (NCFMIEK) -
εχω παραγγείλει και περιμενω να μου έρθει :
Nillkin Smart Sparkle Window Flip Leather Case Cover For XIAOMI RedMi Note 4X | eBay
από όσα διάβασα λένε ότι είναι ποιοτική
NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES -
Κι εγώ έχω παραγγείλει την ίδια με τον dentnick παραπάνω! Περιμένω κι εγώ να μου έρθει!
-
Επειδή κάτι στην σχεδιάση της Nillkin δεν μου άρεσε, κατέληξα στην αντίστοιχη θήκη της Mofi και δεν το μετάνιωσα. Πολύ ποιοτική και 2 μήνες που την έχω είναι εντελώς άθικτη. Στα θετικά της ότι γλύτωσε το κινητό από πτώση ενός μέτρου περίπου χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
Αμεσως μετα την αγορα του κινητου και πριν το πιασω για χρηση πηγα και μου φορεσαν full μαυρο κρυσταλλο για να ταιριαζει με τη συσκευη και μια διαφανη θηκη σιλικονης για να μην κρυβει το μαυρο που μου αρεσει.
Με χαλασε πολυ η ελαστικοτητα της θηκης και τελικα κατεφυγα σε nilkin frosted θηκη και ειναι πενα.Αψογη εφαρμογη και αισθηση χωρις να παχαινει το κινητο
-
παιδια μια θηκη απο σιλικονη TPU και ενα tempered glass θα προστατεψουν το συγκεκριμενο τηλεφωνο απο πτωση;
-
Ναι , η θηκη σιλικονης δινει και ενα μικρο κομματι σε παχος απο μπροστα αρκετα ωστε να μην ειναι 100% σιγουρο οτι θα βρει.
Αν εισαι απο Αθηνα σου χαριζω μια . -
απο Αθηνα ειμαι αλλα θα επιστρεψω απο Σεπτεμβρη. Αν θες μου την δινεις τοτε, ευχαριστω πολυ για την κινηση σου!
-
Γρήγορη ερώτηση, όποιος έχει δηλαδή την global edition η θήκη πχ του πλαισίου κάνει κανονικά? (θήκη για 4Χ)
-
Ο/H Giwrgos Drakos έγραψε:
Γρήγορη ερώτηση, όποιος έχει δηλαδή την global edition η θήκη πχ του πλαισίου κάνει κανονικά? (θήκη για 4Χ)
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες