Έβαλα την 9 και έχω πρόβλημα με το GPS lock. Αργεί πάρα πολύ και όταν καταφέρει να κάνει lock έχει accuracy κακή. Σπάνια κάτω από 15 μέτρα, συνήθως 30 με 50 μέτρα.
Επίσης έχω πρόβλημα με τα app badges στο Gmail (μόνο) με Nova launcher. Redmi Note 4X.
Έβαλα την 9 και έχω πρόβλημα με το GPS lock. Αργεί πάρα πολύ και όταν καταφέρει να κάνει lock έχει accuracy κακή. Σπάνια κάτω από 15 μέτρα, συνήθως 30 με 50 μέτρα.
Επίσης έχω πρόβλημα με τα app badges στο Gmail (μόνο) με Nova launcher. Redmi Note
Κατεβασε και τρεξε το Gps status , κανε πληρη εκκαθαριση στοιχειων gps και βαλτο να ενημερωσει το a-gps και να βρει δορυφορους.Μου πε ενας φιλος για μεγαλη αποκλιση και κακο Lock και ειπα να το δοκιμασω ειδικα μετα την ενημερωση σε 7.Χτες που το εκανα λοιπον , μεσα σε 3-4 δευτερολεπτα ειχε κλειδωσει σε 8-10 δορυφορους και στα 13-15 σε 22 με αποκλιση θεσης 5m.
Δεν ξερω αν ειναι λιγο η πολυ αλλα αν θες κανε μια τετοια δοκιμη.
Ευχαριστώ παιδιά, θα το δοκιμάσω και θα σας πω. Σε MIUI 8.2 που ήμουν πριν είχα ταχύτατο lock και πολλές φορές 3 μέτρα ακρίβεια.
=============== Αυγ 20th 2017, 10:42pm ===============
Λοιπόν βελτιώθηκε η κατάσταση. Άργησε αρκετά λεπτά να κάνει lock παρότι έβλεπε και χρησιμοποιούσε πολλούς δορυφόρους.
Κατάφερε να φτάσει τα 5 μέτρα ακρίβεια. Κάτω από 5 με τίποτα. Θα δω αύριο το πρωί πόση ώρα θα πάρει να κάνει lock και αν θα το κρατήσει.
Καλημέρα.
Με την 7.8.24 σε MIUI 9 έχει χαθεί από τις ρυθμίσεις το VoLTE. Επειδή έχω Cosmote και ξεκίνησε να το δουλεύει, θα ήθελα να μάθω αν είναι θέμα της ρομ ή απλώς θα πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή.
Ευχαριστω