Διαφήμιση

Xiaomi Redmi Note 4

• Xiaomi Redmi Note 4

καλησπερα,εχω το xiaomi redmi note 4 mediatek και εχω δυο αποριες..καταρχας για καποιο παραξενο λογο εχω κολλησει στην εκδοση 8.2.1.0 stable και κατα δευτερον πολλες φορες τα δεδομενα μου δεν δουλευουν κανονικα ενω εχω σημα 4G..τι μπορει να φταιει και τι μπορω να κανω ωστε να λυσω αυτα τα προβληματα?το κινητο ειναι αγορασμενο απο καταστημα Γερμανος πριν απο 3 μηνες περιπου
    • Λέει ότι έχεις 4g. Εσυ με ποια εταιρία κινητής εισαι;
      Ζητάς ενημερώσεις κ βγάζει καμία διαθέσιμη;
      Ποια ρομ έχεις;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • 1)Είναι η νεότερη έκδοση για το κινητό σου,οπότε δεν έχεις κολλήσει πουθενά. Η 8.2.10.0 που βλέπεις είναι για snapdragon ;)
      2)Όταν λες τα δεδομένα δεν δουλεύουν κανονικά τι εννοείς? Αργεί? Κάνει διακοπές? Μπαίνει σε 3g ή H+ ?

Με WiFi είσαι οκ?
      Open-source is the future
    • Διαφήμιση
      • Το screenshot έχει τα πάντα.. Όσο για το δίκτυο έχω Wind.. Αυτό που θέλω να πω για τα δεδομένα είναι ότι ένω έχω 4G και παίζω pokémon go ξαφνικά σταματάει η ροή των δεδομένων και κολλάει το παιχνίδι.. Αυπο άλλη αν κάνω την απόπειρα να μπω στο ίντερνετ δεν έχει απόλυτος κανένα θέμα..Με το WiFi δουλεύει άψογα.. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχει και μια φίλη μου με το ίδιο κινητό..[edit][/edit]
    • Όχι με WiFi δεν έχω κανένα απόλυτος πρόβλημα

=============== Αυγ 3rd 2017, 3:46am ===============
      Επίσης δεν μπορώ για κάποιο λόγο να ανεβάσω το screenshot.. Πως μπορώ να καταλάβω αν η ρομ είναι εντάξει;;
    • Παρατήρησες μήπως αν την ώρα του κολλήματος ή λίγο πριν άλλαζε από 4g σε H+ ?

Γιατί δεν μπορείς να το ανεβάσεις screenshot? Πας Συνημμένα ==> Ανέβασμα ==> αφού διαλέξεις τη φώτο και ανέβει επιλέγεις μικρογραφία ;)
    • Διαφήμιση
    • Ναι ίσως αυτή η μείωση της ταχύτητας δεδομένων να προκαλεί αυτό το κόλλημα στο παιχνίδι ;) Στην αλλαγή μάλιστα μπορεί στιγμιαία να κόβεται και τελείως το σήμα.

Η sim είναι καινούργια? Κομμένη?
      Η συσκευή σου υποστηρίζει B20?
    • Το κανει σχεδόν πάντα μέσα στο παιχνίδι, ελάχιστες φορές που δεν το έκανε υπάρχουν.. Και το αστείο είναι ότι το παλιό μου κινητό στα ίδια σημεία και γενικά δεν έπεφτε κάτω από 4G..υπαρχει κάποια λύση γιαυτό η φταίνε καθαρά τα δεδομένα του κινητού;;
    • Η sim είναι καινούργια? Κομμένη?
      Η συσκευή σου υποστηρίζει B20?

Λοιπόν όπως φαίνεται εδώ σε nikel δεν υπάρχει έκδοση με 800αρα μπάντα οπότε το κινητό σου δεν πιάνει παντού 4G γι'αυτό αλλάζει συνέχεια σε H+ και 3G. Αυτή η αλλαγή όμως κάνει το παιχνίδι να κολλάει!!
      Δυστυχώς δεν υπάρχει λύση φίλε μου αφού η συσκευή σου δεν υποστηρίζει B20 :(

Τι το 'θελες το nikel και δεν πήγαινες σε mido με B20...

Αν είναι παλιά η sim άλλαξέ τη μήπως και βελτιωθεί η κατάσταση.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H CDante4 έγραψε:

Το κανει σχεδόν πάντα μέσα στο παιχνίδι, ελάχιστες φορές που δεν το έκανε υπάρχουν.. Και το αστείο είναι ότι το παλιό μου κινητό στα ίδια σημεία και γενικά δεν έπεφτε κάτω από 4G..υπαρχει κάποια λύση γιαυτό η φταίνε καθαρά τα δεδομένα του κινητού;;
      Γι' αυτό σε ρωτησα ποια εταιρία κινητής έχεις. Κι εμένα το παλιό μου κιν πέταγε. Αν η σιμ είναι πανω απο χρόνο κι ας είναι κομμένη πρέπει να πας σε wind να στην αντικαταστήσουν ΔΩΡΕΆΝ.
      Επίσης για ρομ που ρωτησα κ εμένα οπως του φίλου σε snapdragon με παρεπεμψε.
      Εχεις τρέξει στο cit τα χαρακτηριστικά του τηλ?

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk