Καλημέρα παιδιά, πειραματίζομαι γενικά με τη κάμερα τις τελευταίες μέρες και προσπαθώ να καταλάβω αν όλα πάνε καλά με το HDR. Σε όλα τα άλλα κινητά που είχα (Nexus 4, Lumia 640) το HDR είχε μία σχετική καθυστέρηση για το τράβηγμα της φωτογραφίας κι έκανε πολύ μεγάλη διαφορά στις φωτογραφίες (με και χωρίς HDR ήταν η μέρα με τη νύχτα) ενώ όταν έχω το HDR ON στο Note 4 η φωτογραφία βγαίνει αμέσως (κάνει ακριβώς τον ίδιο χρόνο και με το off) και αν και βλέπω κάποια διαφορά στις φωτογραφίες, δεν είναι δα και σημαντική. Κάνω κάτι λάθος; Δεν έχω καταλάβει κάτι καλά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Ερώτηση για το HDR
-
-
Το εάν δουλεύει σωστά ή όχι το HDR στη συσκευή σου θα το διαπιστώσεις τραβώντας φωτογραφίες με χαμηλότερο φωτισμό στο περιβάλλοντα χώρο. Έτσι θα "αναγκάσεις" το HDR να αφήσει ακόμη περισσότερο χρόνο ανοιχτό το διάφραγμα. Πέρα λοιπόν απο το αποτέλεσμα (που πρέπει να είναι ΕΜΦΑΝΕΣ σε σύγκριση με μια "κανονική" φωτογραφία) θα δεις και με το "μάτι" κάτω αριστερά να "περιστρέφεται" για κάμποσα επιπλέον δευτερόλεπτα ο "χρονοδιακόπτης" του "κλείστρου"...
Για καλύτερα και πιό "ορατά" αποτελέσματα τοποθέτησε τη συσκευή σου κάπου σταθερά και "σουτάρησε" το ίδιο ακριβώς θέμα... -
Ο/H Theorendil έγραψε:
Καλημέρα παιδιά, πειραματίζομαι γενικά με τη κάμερα τις τελευταίες μέρες και προσπαθώ να καταλάβω αν όλα πάνε καλά με το HDR. Σε όλα τα άλλα κινητά που είχα (Nexus 4, Lumia 640) το HDR είχε μία σχετική καθυστέρηση για το τράβηγμα της φωτογραφίας κι έκανε πολύ μεγάλη διαφορά στις φωτογραφίες (με και χωρίς HDR ήταν η μέρα με τη νύχτα) ενώ όταν έχω το HDR ON στο Note 4 η φωτογραφία βγαίνει αμέσως (κάνει ακριβώς τον ίδιο χρόνο και με το off) και αν και βλέπω κάποια διαφορά στις φωτογραφίες, δεν είναι δα και σημαντική. Κάνω κάτι λάθος; Δεν έχω καταλάβει κάτι καλά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
-
Δεν το βρίσκω ούτε στο Mi Menu της camera ούτε στο Open Camera Menu.Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
-
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα