Otg καλώδιο usb στικακι και είσαι κομπλέ εγω στο mido έτσι περνάω τις ρομΟ/H akisjes έγραψε:
Παιδιά καλημέρα.Επειδη πρέπει να κάνω factory reset και από το κινητό θα φύγουν όλα έβαλα την arωma rom σε sd card .Ενώ σε όλα τα προηγούμενα xiaomi έμπαινε κανονικά στο mi5s plus δεν μπαίνει η sd card.καμια ιδέα σας παρακαλώ για να προχωρήσω σε factory reset
[XTRV-7.8.17 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 20/8 17:31)
- Διορθώθηκε
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω σε κανα δίωρο που θα γυρίσω σπίτι
-
Ο/H akisjes έγραψε:
σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω σε κανα δίωρο που θα γυρίσω σπίτι
συνδεσε το κινητο ,με το PC σου περνα τη ρομ στο κινητο σου (internal storage) φλασαρε και τελος.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Διορθώθηκαν οι ROM για τα Mi Note PRO (Leo) που είχε πρόβλημα με Bootloop & RedMi 4X (Santoni) που είχε πρόβλημα με τυχαίες επανεκκινήσεις.
Οι σύνδεσμοι για την λήψη τους όπως πάντα στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος. -
παιδιά επειδλη εχω ψιλοαγχωθεί στο mi 5s plus περίπου στο 70 % εκε'ι που λεει installing browsers στο installing opera mini έχει περάσει πάνω από 5 λεπτο ενώ προχωρούσε μια χαρά .είναι φυσιολογικο???????
-
Μην δίνεις σημασία...
Κάνε Reboot την συσκευή και θα είσαι οκ..
Μερικές φορές κολλάει η οθόνη αλλά η εγκατάσταση ολοκληρώνεται με επιτυχία. -
Για καθαρό, ολικό καθάρισμα συσκευής επιλέγω από advanced wipe:
1) cache
2) Dalvik
3) data
4) storage
Για επιβεβαίωση και μόνο. Επειδή θέλω να καθαρίσει από την MIUI 8 ολοκληρωτικά και να μπει σαν καινούρια η MIUI 9. Αφού κάνω αυτά, να φανταστώ θα διαγραφεί και το .zip απο την ROM που θέλω να βάλω; Και την περνάω με USB-OTG μετά μέσω TWRP; -
Μπορείς να περάσεις το αρχείο zip της rom και μέσω υπολογιστή εφόσον αναγνωρίζει σωστά το κινητό ο υπολογιστής ως συσκευή mtp.
-
-
Μπορεί να μην κατέβηκε σωστά, δοκίμασε να την ξανά κατεβάσεις
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0