Καλησπέρα σε όλους ξεκίνησα και εγώ να βάλω την global σε redmi note 5A ugglite και ενώ πήγαν όλα καλά και μου έγραψε ότι θα κάνει επανεκκίνηση για να ξεκινήσει το android και από τότε επιστρέφει στο mi recovery 3 στην οθόνη με τα κινέζικα ότι και να πατήσω κάνει το ίδιο ακριβώς.Εχω κλειδωμένο bootloader.με power vol down μπαίνει σε fast boot o υπολογιστής δεν το βλέπει σαν Xiaomi 5 A και μου λέει να ενεργοποιήσω το usb Deb εν μπορώ όμως.Συγνωμη για το κατεβατο δεν ξέρω τι να κάνω αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει.Ευχαριστω!
Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi
- Οδηγός
-
-
Ο/H bake100 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους ξεκίνησα και εγώ να βάλω την global σε redmi note 5A ugglite και ενώ πήγαν όλα καλά και μου έγραψε ότι θα κάνει επανεκκίνηση για να ξεκινήσει το android και από τότε επιστρέφει στο mi recovery 3 στην οθόνη με τα κινέζικα ότι και να πατήσω κάνει το ίδιο ακριβώς.Εχω κλειδωμένο bootloader.με power vol down μπαίνει σε fast boot o υπολογιστής δεν το βλέπει σαν Xiaomi 5 A και μου λέει να ενεργοποιήσω το usb Deb εν μπορώ όμως.Συγνωμη για το κατεβατο δεν ξέρω τι να κάνω αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει.Ευχαριστω!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Θα το δοκιμάσω το απόγευμα ευχαριστώ
=============== Ιαν 3rd 2018, 10:23am ===============
maik6600 είμαι από Θεσσαλονίκη μπορείς μήπως να μου πεις πού έκανες το δικό σου μήπως και δεν τα καταφέρω μόνος μου ευχαριστώ! -
-
Ευχαριστώ nasdriver μίλησα ήδη και θα πάω από εκεί
-
Απ΄ότι κατάλαβα το redmi 3 pro ( οχι note) δεν παίζει με αυτό το προγραμματάκι ε; έχει προσπαθήσει καποιος;
Είμαι εκτός ελλάδος και θέλω να το προσπαθήσω μιας κι εχω unofficial εδώ και πολύ καιρο...
Αν κάποιος το προσπάθησε με αυτό το μοντέλο ας μου πει. -
-
Το santoni δεν μπορείς να φλασάρεις με το Xiaomi Tool, το ido δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.
Άλλα όπως λέει ο @amavroudis τσέκαρε bootloader μπας και είναι ξεκλείδωτος.
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Driver για snapdragon.
Και μετά
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Πες μας αποτέλεσμα και βλέπουμε. -
Δεν έχω ξεκλειδωσει, είχα προσπαθήσει ξανά με τις οδηγίες που υπαρχουν εδω, αλλα απετυχε, και επειδη είμαι εξωτερικό, και το σμαρτφοουν είναι εργαλείο δεν το διακινδυνεύω. Γι αυτο ρωτησα για αυτό...!
-
η διαδικασία του ξεκλειδώματος δεν επιφέρει καμιά καταστροφή στο κινητό σου. Κάνε την να προχωρήσεις... Δεν έχει καμία επίπτωση.
-
Ο/H eftychia έγραψε:
Δεν έχω ξεκλειδωσει, είχα προσπαθήσει ξανά με τις οδηγίες που υπαρχουν εδω, αλλα απετυχε, και επειδη είμαι εξωτερικό, και το σμαρτφοουν είναι εργαλείο δεν το διακινδυνεύω. Γι αυτο ρωτησα για αυτό...!
Μπορεί να είναι unofficial η ρομ , αλλά μπορεί και το ξεκλείδωμα να έγινε με unofficial τρόπο και αυτό διευκολύνει το φλασάρισμα κατευθείαν με mi flash , ανεξάρτητα εάν το ξεκλείδωμα έγινε με unofficial τρόπο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες