καλησπερα παιδια κ απο εμενα μετα την αναβαθμιση το λοιπον με απλα λογια απο την 8 στην 9 απο την ιδια την εταιρια παρατηρησα ναι μεν μια πολυ καλη αλλαγη με το κινητο να παει σφαιρα περισσοτερο απο πριν αλλα μετα ηρθε κι η κατραπακια επειδη λογο δουλειας δουλευω ολη μερα το gps απο google maps και πηγαινε να πω περισσοτερο απο καλα πριν τωρα μου βγαζει την διαδρομη αλλα το gps το βλεπω αδυνατει με αποτολεσμα να αναγραφει συνεχεια -Αναζητηση για GPS- καμια ιδεα η γνωμη για το σχετικο??? ευχαριστω
προβλημα στο gps μετα απο αναβαθμιση σε miui 9 [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
Καλησπέρα...εχώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και λογικά δεν είναι της εφαρμογής (gmaps)...μάλιστα το πρόβλημα αυτό είναι εδώ και καμιά 10αρια μέρες που σε μένα πήρε αναβάθμιση σε nougat
-
Kαι σε μένα μολις εγινε αυτοματο update μεσω wifi στην τελευταία έκδοση του nougat απο την xiaomi το gps αλλοτε δεν πιανει και αλλοτε εχει μειωσει αρκετα την ακριβεια του. Εβαλα διπλα ενα άλλο κινητο ulefone U007 αλλα με android Marshmallow με το ιδιο προγραμμα GPS TEST και το Ulefone ελεγε ακρίβεια 7 μετρα και το xiaomi redmi note 4X ελεγε 21 μετρα !
Kαθως χρησιμοποιω καθε μερα το GPS το προβλημα ειναι σοβαρό. -
Θα έλεγα πως εμένα είναι οκ γιατί χθες το δούλευα για 2 ώρες, αλλά μετά πρόσεξα πως όλοι σας έχετε το ίδιο κινητό.
Άρα λογικά μπορεί να είναι θέμα της Ρομ στο συγκεκριμένο μοντέλο. -
Για την ακριβεια ειχε την global edition της μαμας mi XIAOMI και καλως κακώς ηταν ενεργοποιημενο το AUTOUPDATE για τη ROM στο κινητο. κα μια μερα που φορτιζε στο σπιτι μου και ηταν συδεδεμενο στο wifi το αφησα να κανει update ! Λεω καλο θα ειναι θα αποκτησω επιτελους το Nougat android 7 MIUI8 αλλα που να ηξερα οτι δε θα δουλευει το GPS καλα
μετα !
Εβαλα με το ζορι την development global edition της xiaomi Version: 7.8.24 (MIUI9)
Tα ιδια και χειροτερα 100 μετρα α(να)κριβεια το GPS!!
Επισης ΔΕΝ επιτρεπει μετά να βαλεις παλαιοτερη ROM !!
Eκανα αιτηση και τη δεχτηκανε για Unlock. Περιμενω τις γνωστες 72 ωρες για να μου επιτραπει να το ξεκλειδωσω !
ΠΟΛΥ εκνευριστικό ! -
Εγω λέω το Σάββατο να βάλω την ελληνική xtvr έκδοση γτ βλέπω ότι είναι πολύ καλύτερη.... κάποιος πού να την έχει φλασαρει ήδη να μας πει εντυπώσεις για το gps ρε παιδιά αν έχει την καλοσύνη... ευχαριστώ και πάλι
-
Καλύτερα πόσταρε στο τόπικ της Ρομ γιατί ο απλός ο user πολύ πιθανό να μη δει το τόπικ αυτό
-
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ μόλις έγινε η αναβάθμιση σε 8.5.4.0 Το gps δεν κλείδωνε. Διορθώθηκε με επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων
-
Αφου έγινε unlock το XIAOMI Redmi Note 4X μου εκανα flash με την αμεσως προηγουμενη (Android 6) FASTBOOT GLOBAL rom απο εδω
MIUI V8.2.10.0.MCFMIDL Global Stable ROM for Redmi Note 4X! Download Here! - Redmi Note 4X - Xiaomi MIUI Official Forum
Δοκιμασα το GPS και πραγματι δουλευει κανονικά και με μεγαλη ακρίβεια (3 μετρα!) στο Android 6 όπως φαινεται στη φωτογραφία το ΧΙAOMI και αχνά το... Ulefone με το οποιο το φωτογραφησα !
Επομενο βημα να κανω flash με τις Ελληνικες ROM και θα επανέλθω.
=============== Σεπ 4th 2017, 2:06am ===============
To flash, μετά το unlock, για τη ROM MIUI V8.2.10.0 με android 6 (με πηγή από το link που γραφω στο προηγούμενο post μου) απο τη μαμά XIAOMI το εκανα με τη μεθοδολογια του link
en.miui.com/thread-565784-1-1.html
Αγνοήστε εκει που λεει το... Download and install FlyVPN. Προσπεράστε το.
Εκανα flash με την Ελληνικη μεθοδολογία που περιγράφει το link
xiaomi-miui.gr/community/index…mi-Note-4X-MIDO/?pageNo=1
Εβαλα τη μια φορά τη ROM xiaomi-miui-hellas-6.0_mido_XTRV_Stable_V8.5.4.0.zip.
Αndroid 6 ειναι. Κατά σύμπτωση 8.5.4.0 έχει μεσα και η ονομασια απο την μαμα XIAOMI Global edition στο Link
en.miui.com/download-321.html
(miui_HMNote4XGlobal_V8.5.4.0.NCFMIED_c0c5733b02_7.0.zip) αλλα ειναι android 7 ! Περίεργα πράγματα.
Μετά έκανα μια μερίδα απο τα ιδια αλλα με τη Ελληνική ROM
xiaomi-miui-hellas-7.0_mido_V9_XTRV_arΩma_7.8.31.zip (θυμίζω ειναι ΒΕΤΑ, developer)
Tα αποτελεσματα.
Στο Αndroid 6 εχουμε πολυ καλη ακριβεια 3 μετρα. Ειτε στην Ελληνικη stable ROM είτε απο τη μαμα XIAOMI την Global ROM. Φαινεται στη φωτογραφία του XIAOMI Redmi Note 4X μου στην εικονα "Android 6 Greek"
Στο Android 7 η ακριβεια μεταβαλλόταν απο 9 μετρα μεχρι 18 μετρα. Στην αλλη φωτογραφια που δειχνει 18 μετρα. εικόνα Android Greek 7
Ετσι γυρισα πισω στo Android 6 μέχρι να λυθει το θέμα.
Θα μεινω προς το παρον στην Ελληνική ROM xiaomi-miui-hellas-6.0_mido_XTRV_Stable_V8.5.4.0 (νομιζα ηταν Android 7 αλλα ειναι Android 6 όπως φαινεται στη φωτογραφία "redmi note4X Android 6 Greek") γιατι προτιμω σταθερες εκδόσεις στο κινητό μου για να μην εχω δυσάρεστες εκπλήξεις οταν κάνω καποια δουλεια.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα