Πέρασα τους drivers και είμαι σε test mode στον υπολογιστή μου ( windows 7 32bit ) . Έχω κατεβάσει το adb και το έχω κάνει extract στο C:\ . Τέλος έχω αποθηκευμένα σε φάκελο τα miflash και MiSetup 3.2.1.311 . Το μόνο που μου μένει για κατέβασμα είναι η aroma rom ( 1,5GB όπου προσπάθησα 5 φορές να την κατεβάσω από το ίδιο λινκ που μου έστειλες αυτή εδώ κατεβάζω --> xiaomi-miui-hellas-7.1_sagit_arΩma_Stable_V9.2.4.0.zip αλλά μου γράφει "ακυρώθηκε λόγω ότι το αρχείο είναι ελλιπές" . Επίσης ποια dev rom θα κατεβάσω για να την φλασάρω και με ποιο τρόπο θα την φλασάρω; με το miflash? Account Μi έχω εδώ και 3 χρόνια περίπου.
Τοποθέτηση AROMA ROM σε mi6 για πρώτη φορά.
-
-
-
το κινητό ήρθε ξεκλείδωτο από το Gearbest με official stable. Η fog μου είπε να περάσω κατευθείαν την aroma στο κινητό αν θέλω καθώς δεν έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Δικαίωμα ξεκλειδώματος δεν γνωρίζω αν έχω , πως μπορώ να το μάθω; Αλλά και πάλι αφού ήρθε ξεκλείδωτο το κινητό μου. ποια η διαφορά της xtrv με την aroma ? Προσωπικά την aroma θέλω να προσπαθήσω να περάσω.
-
Ο/H vasileios26 έγραψε:
το κινητό ήρθε ξεκλείδωτο από το Gearbest με official stable. Η frog μου είπε να περάσω κατευθείαν την aroma στο κινητό αν θέλω καθώς δεν έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Δικαίωμα ξεκλειδώματος δεν γνωρίζω αν έχω , πως μπορώ να το μάθω; Αλλά και πάλι αφού ήρθε ξεκλείδωτο το κινητό μου. ποια η διαφορά της xtrv με την aroma ? Προσωπικά την aroma θέλω να προσπαθήσω να περάσω.
Σβήσε το frog , θα τσατιστεί η Ειρήνη @fog . -
Η τελευταία dev δεν υπάρχει ακόμα σε άρωμα.
Για να δεις αν έχεις δικαίωμα unlock μπες στο Apply for unlocking Mi devices και κάνε login. Αν σε αφήσει να κατεβάσεις το mi unlock tool έχεις δικαίωμα.
Για αργότερα: παρουσίαση της aroma
[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης. -
Ζητώ συγγνώμη για το λάθος ονόματος. Συνδέθηκα και με άφησε να κατέβει το Miflash_unlock-en zip. Απλά τώρα τι κάνω; Καθώς η άρωμα συνεχίζει να μην κατεβαίνει.
-
Κατέβασε την xtrv dev
Loading site please wait...
Τα υπόλοιπα από την αναλυτικοτατη περιγραφή του @makis1024 στο ποστ 24 πάνω. -
Αποφάσισε πρώτα με ποια μέθοδο θες να προχωρήσεις. Και στις 2 περιπτώσεις σου έχουμε δώσει τα βήματα, αλλά αν τις μπλέξεις, θα δημιουργηθεί πρόβλημα.
Αν αποφασίσεις ποια θα ακολουθήσεις, θα μπορούμε να σε βοηθήσουμε συγκεκριμένα.
Η aroma είναι η xtrv με τον aroma installer, για παραμετροποίηση πριν το flash. Η rom παραμένει η ίδια. -
Προχώρησα αργά αλλά σταθερά..
Με την βοήθεια σας κλείδωσα το κινητό μου ( αφού μου ήρθε ξεκλείδωτο ) αφού πρώτα πέρασα μια dev rom μέσω του Miflash με clean all and lock. ( το θέμα είναι πως εκεί που πρασίνιζε σε κάποια φάση αυτό συνέχιζε και πρασίνιζε ενώ το κινητό μου είχε τελειώσει την διαδικασία του flash... ) . Έπειτα με το miFlash unlock πήγα να το ξεκλειδώσω και μου βγήκε ένα κειμενάκι να το προσπαθήσω σε 72 ώρες.. Αυτά.
Οπότε τώρα τι κάνω; -
Όπως λέει και στο μήνυμα, θα μπορέσεις να κάνεις Unlock σε 72 ώρες.
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0