Custom roms με android 7/8 για Kenzo
-
-
Η απόδοση στην μπαταρία, που χρωστάω.
Σε κύκλο φόρτισης 24ωρο βγάζει παραπάνω από 9 ώρες sot, με wifi μόνιμα ανοιχτό για συγχρονισμό fb και messenger σε lite έκδοση, tapatalk, gmail, discord και hangouts (αυτά τρέχουν μόνιμα).
Στην ίδια χρονική διάρκεια, με αρκετές ώρες 4G αντί wifi, sot γύρω στις 8 ώρες.
-
Παιδια από εσάς που έχετε δοκιμάσει custom roms πια θεωρείτε την καλύτερη??έχω ακόμα miui 7.2.2 Έλληνικη και θέλω να πάω σε μια custom γιατί την βαρέθηκα.Με ενδιαφέρει να λειτουργούν όλα σωστά,με την ίδια κ ίσως κ καλύτερη μπαταρία κ φυσικά να είναι γρήγορη κ smooth.Σκεφτομουν για την nitrogen 7.1.2
-
-
Πέρασα χτες την τελευταία Nitrogen beta και σε συνδυασμό με τον τελευταίο Franco kernel το τελικό αποτέλεσμα είναι απίστευτο.
Είναι λες και αγόρασα νέο τηλέφωνο.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Παραθέτω και ένα antutu με agni kernel χωρίς να έχω πειράξει τίποτα:
-
Στάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου
-
Στην τελευταία RR δε βρήκα τρόπο να κάνω apply το dark/black theme. Η ρύθμιση δεν αλλάζει τίποτα και το theme παραμένει λευκό. Συμβαίνει και σε σας;
Γειά σας. Τώρα είμαι με την ελληνική και θέλω να βάλω Android 7 η 8 μόνο και μόνο για gcam με το potrait mode.
Ποια είναι η πιο σταθερή και πλήρως λειτουργική που μου προτείνετε?, ευχαριστώ -
Θα πρέπει να διαβάσεις στα αντίστοιχα θέματα των διαφόρων custom rom, να βρεις αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα. Rom που να μην έχει εμφανίσει πρόβλημα σε κανέναν πιθανότατα δεν υπάρχει (επίσημη ή custom).
Γενικά σε stable θα βρεις κυρίως android 7 rom, μιας και αυτές με android 8 είναι ακόμη σε ανάπτυξη.
Λειτουργικές βέβαια και μπορεί να μη βρεις κανένα bug, αλλά αυτό εξαρτάται από τη χρήση που κάνεις.
Στη δική μου συσκευή, η android 7 final, resurrection remix, λειτουργούσε άψογα με τη χρήση που κάνω.
Τώρα έχω nitrogenos με android 8. Ψιλά bugs υπάρχουν αλλά είναι σε εξέλιξη ακόμη και δεν έχω βρει κάτι που να με εμποδίζει να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο.
Σε όποια rom και να καταλήξεις, καλό είναι να διαβάσεις προσεχτικά τις οδηγίες εγκατάστασής της και να κρατήσεις πριν ένα nandroid backup από το twrp.
Εαν έχεις βολευτεί/συνηθίσει το miui, θα δυσκολευτείς πάντως στην αρχή, οπότε καλό είναι να έχεις δυνατότητα επιστροφής -
καλημέρα ξέρει κάποιος για να περάσω την PixelExperience_kenzo-9.0 ποιο twrp να χρησιμοποιήσω
τώρα έχω αυτό 3.2.2-0
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0