[XTRV-7.9.7/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 13/09 04:47)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Αυτή είναι η rom. Την αντιγράφεις στη συσκευή σου και τη φλασάρεις μέσα από το twrp σύμφωνα με τις οδηγίες για το κινητό σου.
-
Ο/H kyian έγραψε:
@miltosdelis
εχω θεμα με το backup μου βγαζει αυτο το λαθος ( createTarFork() process ended with ERROR=255 ) και δεν μπορεσα ποτε να βρω ακρη οσες σελιδες και αν διαβασα ,επισης δεν μπορω ουτε παλαιοτερο αντιγραφο να επαναφερω γιατι μου βγαζει ενα αντιστοιχο λαθος ,οποτε το factory reset μαλλον ειναι μονοδρομος.
Στάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
-
Στο Redmi3S περάστηκε με επιτυχία πάνω από την 7.6.8 μόνο με wipe cache & dalvick. Μια παρατήρηση μόνο όταν πάμε Ρυθμίσεις - Η συσκευή μου - Έκδοση Miui - πάνω δεξιά στις τρεις τελείες και κάνουμε επιλογή την Περίληψη ενημέρωσης μας λέει ότι έχουμε Xiaomi eu.
και επίσης πέρασα την rom 7.9.7 πάνω από την 7.6.8 πρέπει να κάνω εγκατάσταση το fix για τις OTA αναβαθμίσεις ή όχι? -
Ο/H soiler έγραψε:
Καλημερα παιδιά!! Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνετε!!Σε kenzo κανένα από τα δυο link δεν δουλεύει
-
-
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0