[XTRV-7.9.7/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 13/09 04:47)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
ευχαριστώ .
-
Καλησπέρα
Μετά το update XTRV - 7.9.8 & ARΩMA που έκανα στη συσκευή μου, το οποίο μου στάλθηκε με email, κάθε φορά που ανοίγω το κινητό ή κάνω επαννεκίνηση, στις ειδοποιήσεις μου βγάζει το μήνυμα: "mi Can't activate SIM card 2". Πατάω στο μήνυμα και στη συνέχεια: Resend, αλλά δεν κάνει τίποτα.
Μπορεί κάποιος να μου πεί γιατί συμβαίνει αυτό;
Ευχαριστώ
Λύση βρέθηκε:
Αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό mi account και mi cloud. Όταν ξανά συνδεθείτε ξετικάρετε από το mi cloud το Find device. Κάνετε επανεκκίνηση και δεν πρέπει να πάρετε την ενοχλητική ειδοποίηση πια. Όλες οι επιλογές εξακολουθούν να λειτουργούν στο mi cloud. -
Καλησπέρα και από εμένα.
Μετά από πολύ καιρό λόγω ρομοαπαγώρευσης περάστηκε με επιτυχία και χωρίς fr η XTRV-ARΩMA 7.9.7 με προσαρμοσμένη εγκατάσταση και root και όπως πάντα όλα πήγαν καλά, όλα λειτουργούν ρολόι.
Η μοναδική ένσταση που έχω είναι ότι με την miui 9 δεν έχω τουλάχιστον εγώ πολλές επιλογές στο widget του ρολογιού γιατί χρησιμοποιούσα από άλλο θέμα.
Ευχαριστούμε παίδες για την απίστευτη δουλειά που κάνετε και τώρα με το OTA update ποιος μας πιάνει.
Redmi Note 3 Pro -
Παρατήρησα βγήκε ξανα ρομ για το capricorn σε mi5s δηλαδή γιατί την Παρασκευή κατέβασα μεσω ota update την 7.9.7 και βλέπω τωρα 7.9.8 καπακι ξανα γιατι ειχε πρόβλημα η προηγούμενη;
Θα περάσουμε την νέα με twrp έτσι όχι ota??
Επίσης θερμή παράκληση αρκετά widget's που είχε η miui 8 όπως π.χ της μπαταρίας και άλλα μπορούμε να κάνουμε να τα ξανά βάλουμε η με κάποιο έξτρα zip η με ενσωματωμένα σε νέο update??
Ευχαριστώ!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
-
Μια πρωτη παρατηρηση οτι τα διαθεσιμα ΜΒ οταν κλεινω ολες τις εφαρμογες ειναι λιγοτερα απο οτι με την 7.6.8 που ειχα πριν.Εχει ομορφυνει η εφαρμογη των mail.Σε καθε περιπτωση ευχαριστουμε.
-
Έγινε προσπάθεια εγκατάστασης σε mi4 προχωράει κανονικά και όταν κάνει επανεκκίνηση κολάει στο logo mi το έκανα και factory reset και πάλι τα ίδια καμιά ιδέα?Ευχαριστώ
-
-
Εκανα εγκατάσταση της ρομ στο rn2 της γυναίκας και μετά την εγκατάσταση η οποία έκανε κανένα 20λεπτο εμφάνισε 2 σημάδια μπλε-κιτρινιλας στην οθόνη ρε γμτ.... Το ξέρω ότι είναι άσχετο με την ρομ αλλά μήπως τα έκανε γιατί κατά την διάρκεια της εγκατάστασης ζεστάθηκε αρκετά;
Y.Γ. Η εγκατάσταση χωρίς τις έξτρα εφαρμογές δεν μου προχωρούσε, οπότε αναγκάστηκα να κάνω αυτήν με όλες τις έξτρα εφαρμογές τις οποίες έσβησα μετά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0