Σε εμένα φιλε μου, το αντίθετο, με την 31 είχα καλύτερη μπαταρία.Ο/H VagVag έγραψε:
δοκιμασε και την 7.9.8Εχω το ιδιο κινητο κι με την 9.8 εχω καλυτερη διαρκεια μπαταρις αππ την .31Ο/H stakhs έγραψε:
Καλησπέρα
Σε mido, εως την 7.8.31 ειχα απίστευτη διάρκεια μπαταρίας. Απο την 7.9.7 η αλήθεια είναι ότι η κατανάλωση της μπαταρίας έχει ανέβει αισθητά.
Τα +, το κινητό ανταποκρίνεται αρκετά γρηγορότερα σε σχεση με πριν. Μπράβο στην ομάδα.
[XTRV-7.9.7/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 13/09 04:47)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
καλησπερες και απο μενα παιδια,συγχαρητηρια για την ωραια δουλεια που κανετε..εχει βαλει κανεισ την ρομ σε redmi2 td?ευχαριστω...live every day as it was the last day of your life!!
-
-
Ευχαριστώ αλλά ρωτάω για το REDMI 2 TD όχι σε note!
Υπάρχει κανείς?live every day as it was the last day of your life!! -
-
Καλησπέρα παιδιά, μόλις έβαλα την XTRV 7.9.7 σε Redmi 2 TD έκανα wipe dalvik cache & cache περάστηκε μια χαρά αλλά όταν άνοιξα το κινητό είναι όπως ήταν δηλαδή υπήρχαν όλες οι εφαρμογές που είχα οι φωτογραφίες κτλπ αλλά με MIUI 9....έκανα τίποτα λάθος ή όλα εντάξει; Ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα σας.
ερώτηση....έχω την αρωμα και θελω να μου πείτε ωρε παίδες αν περάσω την xtrv θέλει factory reset και αντίστροφα αν έχω την xtrv και θελω την αρωμα;;;;;
" Γεωπόνος”
-
Ο/H giorgospap έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά, μόλις έβαλα την XTRV 7.9.7 σε Redmi 2 TD έκανα wipe dalvik cache & cache περάστηκε μια χαρά αλλά όταν άνοιξα το κινητό είναι όπως ήταν δηλαδή υπήρχαν όλες οι εφαρμογές που είχα οι φωτογραφίες κτλπ αλλά με MIUI 9....έκανα τίποτα λάθος ή όλα εντάξει; Ευχαριστώ.
Σωστά είναι όλα μην φοβάσαι. -
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Καλησπέρα σας.
ερώτηση....έχω την αρωμα και θελω να μου πείτε ωρε παίδες αν περάσω την xtrv θέλει factory reset και αντίστροφα αν έχω την xtrv και θελω την αρωμα;;;;;
Η ιδια ρομ ειναι...μονο wipe cache κανε.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H giorgospap έγραψε:
Σωστά είναι όλα μην φοβάσαι.
-
Ο/H giorgospap έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H giorgospap έγραψε:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
-
Ο/H VagVag έγραψε:
Ο/H giorgospap έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H giorgospap έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0