Σε redmi 2 td όλα μια χαρά! Είναι πιο γρήγορη από την τελευταία.Για οτιδήποτε άλλο θα ενημερώσω στην πορεία. Μπράβο στα παιδιά που δούλεψαν!!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούμπορεις να πεις πως γινετε ΠΛΗΡΩΣ UNROOT η συσκευη; δοκιμασα να απεγκαταστησω το superuser αλλα δε τα καταφεραΟ/H BanditGR έγραψε:
Για όσους έχουν προβλήματα με το root:
Κάντε download τον root manager της αρεσκείας σας (το Magisk απαιτεί τόσο να φλασαριστεί το framework από TWRP όσο ΚΑΙ να εγκατασταθεί το apk του Magisk Manager), κάντε ΠΛΗΡΩΣ unroot τη συσκευή (μαζί με reboot μετά το unroot, ώστε να εξασφαλίσετε ότι έγινε σωστά), reboot σε recovery, φλασάρισμα το zip του supersu ή του Magisk framework, reboot system και εφόσον θέλετε για root manager το Magisk, εγκατάσταση του apk του Magisk Manager (μπορεί να χρειαστεί ένα ακόμα reboot εδώ). Τέλος.
Και φυσικά θα έχεις ΟΤΑ.Ο/H amalag έγραψε:
Παιδιά στο kenzo Εγκατέστησα την aroma rom από το email που μου ήρθε. Έχω. Ota update; Και αν ναι αυτό σημαίνει ότι έχει εγκατασταθεί μια εφαρμογή; Και αν ναι, ποια;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ. Αυτό είχα φανταστεί και εγώ....Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Και φυσικά θα έχεις ΟΤΑ.Ο/H amalag έγραψε:
Παιδιά στο kenzo Εγκατέστησα την aroma rom από το email που μου ήρθε. Έχω. Ota update; Και αν ναι αυτό σημαίνει ότι έχει εγκατασταθεί μια εφαρμογή; Και αν ναι, ποια;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα λαμβάνεις ειδοποίηση και θα μπορείς να κατεβάζεις αυτόματα την ROM από την εφαρμογή Αναβάθμιση (Updater) που είναι ήδη στην συσκευή σου.![]()