[XTRV-7.9.7/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 13/09 04:47)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Να σου στείλω π.μ να σε ρωτήσω κάτι για να μην κουράζω το νήμα?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
-
-
Καλησπέρα.
Επιτρέψτε μου να σας περιγράψω τα βήματα που έκανα, για να μου πείτε που έκανα λάθος:
1. Αντιγραφή της νέας XTRV AROMA ROM στο κινητό
2. Επανεκκίνηση σε TWRP
3. Εκκίνηση της εγκατάστασης, βγήκε το script της AROMA και "έπαιξα" χωρίς root, και απεγκατάσταση της stock εφαρμογής internet, φωτό, e-mail client
4. Έκανε κανονικά reboot και άρχισε να δουλεύει κανονικότατα (χωρίς να κάνω wipe) Σημειωτέον ότι πριν είχα την stable!
Εκεί ανακάλυψα ότι δεν μπορεί να συγχρονίσει τις επαφές και το ημερολόγιο από το hotmail.com λογαριασμό μου.
Οπότε:
5. Επανεκκίνηση σε TWRP
6. Wipe dalvik & cache
7. script AROMA που δεν πείραξα τίποτα, παρά μόνο το root (όχι)
8. επανεκκίνηση
9. Restore από το Backup
Τώρα, εξακολουθεί να μην κάνει συγχρονισμό στις επαφές και στο ημερολόγιο του hotmail.com.
Που την έκανα την πατάτα (μ@λ@κί@);
Πείτε μου παρακαλώ την άποψή σας!!! -
Ο/H gkalen έγραψε:
Έχουμε 160 χαρακτήρες στα sms με τη στοκ εφαρμογή ..
Ρυθμίσεις / εφαρμογές συστήματος / μηνύματα / .. ενεργοποίηση των 160 χαρακτήρων ...
-
Ο/H maxamch68 έγραψε:
Καλησπέρα.
Επιτρέψτε μου να σας περιγράψω τα βήματα που έκανα, για να μου πείτε που έκανα λάθος:
1. Αντιγραφή της νέας XTRV AROMA ROM στο κινητό
2. Επανεκκίνηση σε TWRP
3. Εκκίνηση της εγκατάστασης, βγήκε το script της AROMA και "έπαιξα" χωρίς root, και απεγκατάσταση της stock εφαρμογής internet, φωτό, e-mail client
4. Έκανε κανονικά reboot και άρχισε να δουλεύει κανονικότατα (χωρίς να κάνω wipe) Σημειωτέον ότι πριν είχα την stable!
Εκεί ανακάλυψα ότι δεν μπορεί να συγχρονίσει τις επαφές και το ημερολόγιο από το hotmail.com λογαριασμό μου.
Οπότε:
5. Επανεκκίνηση σε TWRP
6. Wipe dalvik & cache
7. script AROMA που δεν πείραξα τίποτα, παρά μόνο το root (όχι)
8. επανεκκίνηση
9. Restore από το Backup
Τώρα, εξακολουθεί να μην κάνει συγχρονισμό στις επαφές και στο ημερολόγιο του hotmail.com.
Που την έκανα την πατάτα (μ@λ@κί@);
Πείτε μου παρακαλώ την άποψή σας!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
σε mi 5 μεχρι τωρα μονο καλα λογια εχω μπραβο στα παιδια για την δουλεια τους.
btw ποτε θα δουμε νεες εκδοσεις android ? εγω πχ ειμαι στην 7,0 θα παω σταδιακα 7,1,1 -> 7,1,2 --->8,0 η κατευθειαν την 8,0? γενικα δλδ θα αργησουμε να δουμε την 8 οταν λεω αργα λεω πχ τον επομενο απριλη αν την παρουμε μεσα στο χειμωνα το θεωρω οκ προς γρηγορα
ΕΠΙΣΗΣ μια θερμη παρακληση εαν γινεται να μπορουμε στην συντομευση σημειωσεις οταν κανουμε μια κληση εαν μπορουμε να την γυρισουμε σε αλλη εφαρμογη πχ google keep -
Ο/H tasos17 έγραψε:
btw ποτε θα δουμε νεες εκδοσεις android ? εγω πχ ειμαι στην 7,0 θα παω σταδιακα 7,1,1 -> 7,1,2 --->8,0 η κατευθειαν την 8,0? γενικα δλδ θα αργησουμε να δουμε την 8 οταν λεω αργα λεω πχ τον επομενο απριλη αν την παρουμε μεσα στο χειμωνα το θεωρω οκ προς γρηγορα
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0