Γεια σας παιδια! Προσφατα αγορασα το xiaomi Redmi 3 Pro απο ενα παλικαρι, το οποιο το ειχε αγορασει απο το gearbest. Δυστυχως ομως, επειτα απο ερευνα που εκανα, βρηκα οτι το κινητο μου εχει το MIUI 7 ενω εχει βγει MIUI 9. Οταν ομως παω να κανω ενημερωση του MIUI το κινητο μου βγαζει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση. Επειδη ειμαι αρχαριος με αυτα τα πραγματα θα μπορουσατε να με βοηθησετε; Ευχαριστω!
Προβλημα με MIUI σε Redmi 3 pro
-
-
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
-
Μαλιστα!
-
Η ρομ που έχεις είναι μαϊμού - unofficial, πειραγμένη από εκεί που το είχε πάρει ο φίλος σου
Μικρό το κακό...αλλάζεις σε μία official ή την ελληνική του φόρουμ και θα γίνει "τουμπανάκι"
Ξεκίνα με αυτά:
1. Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader
2. Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64
3. Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
Το 3 είναι για να βάλεις την official rom -
Oκ ευχαριστω! Θα προσπαθησω να το κανω!
-
Σημαντικό να έχεις windows X64 και φυσικά να κρατήσεις αντίγραφα (επαφές, φώτο κτλ) πριν ξεκινήσεις γιατί θα χαθούν όλα.
Για ότι χρειαστείς εδώ θα ήμαστε -
Τις επαφες και φωτο τις εχω περασει στο Micloud
=============== Σεπ 13th 2017, 1:22pm ===============
Ποια ειναι η καλυτερη ρομ κατα την γνωμη σου την οποια πρεπει να περασω? -
Προσωπικά προτιμώ τις developer, αλλά αν δεν θες να ασχολείσαι βάλε την τελευταία stable
-
Γεια σας παιδια! Προσφατα αγορασα το xiaomi Redmi 3 Pro απο ενα παλικαρι, το οποιο το ειχε αγορασει απο το gearbest. Δυστυχως ομως, επειτα απο ερευνα που εκανα, βρηκα οτι το κινητο μου εχει το MIUI 7 ενω εχει βγει MIUI 9. Οταν ομως παω να κανω ενημερωση του MIUI το κινητο μου βγαζει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση. Επειδη ειμαι αρχαριος με αυτα τα πραγματα θα μπορουσατε να με βοηθησετε μεσω teamviewer; Ευχαριστω πολυ!
-
Φίλε καταρχάς έχει μαιμού ρομ.....πρώτα πρέπει να περάσεις επίσημη. Δες λίγο κάποιον οδηγό.
-
Σε ευχαριστω φιλε! Αλλα ακομα και με οδηγο ειμαι εντελως ασχετος γιατι δεν καταλαβαινω σχεδον τιποτα. Ισως αν μπορουσε καποιος να με βοηθουσε με teamviewer θα ηταν επιθυμητο!
-
Ο/H Stavros Kltz έγραψε:
Σε ευχαριστω φιλε! Αλλα ακομα και με οδηγο ειμαι εντελως ασχετος γιατι δεν καταλαβαινω σχεδον τιποτα. Ισως αν μπορουσε καποιος να με βοηθουσε με teamviewer θα ηταν επιθυμητο!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0