[XTRV-7.9.21 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/09 22:28)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H em56464 έγραψε:
Ο/H panykony έγραψε:
σε redmi 1s μετα την εγκατασταση της xtrv 7.9.14 χαθηκε η recovery αν πατήσεις εκκινηση σε recovery mode σε ανοιγει σε fastboot mode αν πατησεις fastboot mode σου κάνει επανεκκίνηση και το ίδιο σου κανει αν πατήσεις volume+ & start (fastboot).Τι κάνουμε αν θέλουμε να φορτώσουμε άλλη ρομ?
- Το ίδιο έπαθα και εγώ με το δικό μου και είχα απώλεια και στην υπηρεσία μηνυμάτων με την 7.9.14 αλλά σε fastboot πάρε μέσα από την 7.9.14 το boot image κάνε ξανά με adb τοποθέτηση αυτό το TWRP και έχεις πάλι twrp αλλά όταν μπεις στο περιβάλλον TWRP κάνε ξανά δυο φορές reboot recovery δεν κάνει κακό(εγώ γύρισα με restore από το backup που είχα πάρει στην τελευταία ρομ που είχα και δούλευε οκ και αναμένω την 7.9.21 που λογικά θα είναι με διορθώσεις............τώρα από εχθές βράδυ όλα καλά)
- Το ίδιο έπαθα και εγώ με το δικό μου και είχα απώλεια και στην υπηρεσία μηνυμάτων με την 7.9.14 αλλά σε fastboot πάρε μέσα από την 7.9.14 το boot image κάνε ξανά με adb τοποθέτηση αυτό το TWRP και έχεις πάλι twrp αλλά όταν μπεις στο περιβάλλον TWRP κάνε ξανά δυο φορές reboot recovery δεν κάνει κακό(εγώ γύρισα με restore από το backup που είχα πάρει στην τελευταία ρομ που είχα και δούλευε οκ και αναμένω την 7.9.21 που λογικά θα είναι με διορθώσεις............τώρα από εχθές βράδυ όλα καλά)
-
Ο/H panykony έγραψε:
Εβαλα το twrp απο fastboot εκανα wipe και εσωτερικη μνημη και dalvik cache και cashe + factory reset data και τα πάντα εκτός εξωτερικη μνημη και usb και το φορτωσα απο twrp .Ολα καλά εκτός της λειτουργίας της εφαρμογής link to sd . οποιαδήποτε εφαρμογή κανω συνδεση πάυει να λειτουργεί
[/quote]Ηλίας -
Ο/H anton1z001 έγραψε:
Ο/H anton1z001 έγραψε:
Ολα καλα με το ζιπακι του email τελικα!! Οτα χωρις επιτυχια τελικα προς το παρον για εμενα
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Ο/H Ilmarios έγραψε:
Τελικά μπορει να με βοηθήσει καποιος με το magisk manager και το root του titanium?
-
-
-
Ο/H anton1z001 έγραψε:
Κάποιος το ρώτησε και αλλού, αλλά δεν βρίσκω την παράθεση.. Υπάρχει τρόπος όταν σβήνω τις εφαρμογές που τρέχουν να μου δείχνει πόση ραμ είναι ελεύθερη στο σύνολο?? Τώρα δείχνει πόση ελευθερώθηκε!!
Κοίτα και το widget που λέει εδώ.Open-source is the future -
Σε Redmi Note 3 Hennesy, τρελό πακέτο φάγαμε σήμερα...Brick η συσκευή με aroma και η επαναφορά έγινε με χίλια ζόρια με flash. Άντε ξανά μανά unlock κλπ.
Φάγαμε τη μισή μέρα στον υπολογιστή!!! -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0