ασε μονο την μανισια καμερα ...και την Google για αναποδα μπορει να χρειαστει καπου να μην γυρνας το κινητο αναποδαΟ/H ktsak έγραψε:
Λοιπον, έβαλα χειροκίνητα τιμή 0, η μεν μανισια κάμερα βγάζει ανάποδα, η δε Google Camera HDR+ κρασάρει.
Βάζω τιμή 1, η μεν μανισια κάμερα βγάζει κανονικά, η δε Google Camera HDR+ ανάποδα.
Mε το fix zip τα ιδια ...
Όλα αυτά σε Lithium ....
[XTRV-7.9.21 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/09 22:28)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ναι μόνο στην φόρτιση! Δεν ξέρω ποια στιγμή ακριβώς αλλά όταν ξυπνάω την νύχτα το βρίσκω με αναμενη την οθόνη να ζεματάει και σε λειτουργία fastboot.. Έχω αλλάξει με αναβάθμιση ρομ xtrv me aroma με καμία πριν δεν είχα κανένα θέμα..Ο/H Bodai έγραψε:
Είσαι ο μοναδικός που έχει τέτοιο πρόβλημα, μόνο όταν είναι σε φόρτιση συμβαίνει αυτό??Ο/H sifnos1 έγραψε:
πρόβλημα μου μπαίνε σε λειτουργία φαστφούντ απο μονο του όταν το βάζω στην φόρτιση.. Ξυπνάω το πρωί και είναι σαν dastboot 3 φορές αυτό
Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
Και το δικο μου Mi6 εμεινε απο μπαταρια και βαζοντας το για φορτιση στο αυτοκινητο ανοιξε σε λειτουργια fastboot.Ο/H sifnos1 έγραψε:
Ναι μόνο στην φόρτιση! Δεν ξέρω ποια στιγμή ακριβώς αλλά όταν ξυπνάω την νύχτα το βρίσκω με αναμενη την οθόνη να ζεματάει και σε λειτουργία fastboot.. Έχω αλλάξει με αναβάθμιση ρομ xtrv me aroma με καμία πριν δεν είχα κανένα θέμα..Ο/H Bodai έγραψε:
Είσαι ο μοναδικός που έχει τέτοιο πρόβλημα, μόνο όταν είναι σε φόρτιση συμβαίνει αυτό??Ο/H sifnos1 έγραψε:
πρόβλημα μου μπαίνε σε λειτουργία φαστφούντ απο μονο του όταν το βάζω στην φόρτιση.. Ξυπνάω το πρωί και είναι σαν dastboot 3 φορές αυτό
-
Δεν εχω τετοιο θεμα, στο mi MIX γυρνας τη συσκευη και τραβαει με τον ιδιο τροπο ..... Αρα μου ειναι αχρηστη αυτη η λειτουργια που λες ...Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
ασε μονο την μανισια καμερα ...και την Google για αναποδα μπορει να χρειαστει καπου να μην γυρνας το κινητο αναποδαΟ/H ktsak έγραψε:
Λοιπον, έβαλα χειροκίνητα τιμή 0, η μεν μανισια κάμερα βγάζει ανάποδα, η δε Google Camera HDR+ κρασάρει.
Βάζω τιμή 1, η μεν μανισια κάμερα βγάζει κανονικά, η δε Google Camera HDR+ ανάποδα.
Mε το fix zip τα ιδια ...
Όλα αυτά σε Lithium ....
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
καλημερα σας, ειναι η τριτη φορα που ρωταω, αλλα απαντηση δεν εχω παρει ακομη, οταν κανουμε back up via recovery, τι ειναι το data? φωτογραφιες, τραγουδια και αλλα αρχεια που εχουμε, ή κατι αλλο?
-
Data είναι οι εφαρμογές , χωρίς φωτογραφίες και τραγούδια , σκέτες εφαρμογές που έχεις περάσει εσύ.
-
πως μπορει οι εφαρμογες να ειναι 9gb? δεν εχω εγκαταστησει ουτε sygic ουτε καμια αλλη εφαρμογη μεγαλη. μου κανει μεγαλη εντυπωση αυτο
-
Από την Source ROM λείπει ένα img του συστήματος.Ο/H tolisdagas έγραψε:
Και το δικο μου Mi6 εμεινε απο μπαταρια και βαζοντας το για φορτιση στο αυτοκινητο ανοιξε σε λειτουργια fastboot.
Σύντομα θα σας δώσουμε Fix.
Update:
Δεν λείπει img, αλλά υπάρχει Bug από το Source....
Search Results for Query: fastboot | Xiaomi European Community & Store[thread]=41658
Προς το παρόν μέχρι να βρούμε την πηγή του προβλήματος, και να σας δώσουμε Fix ή νέα ROM, μην φορτίζετε με κλειστή την συσκευή.
-
Εντάξει με την FIX camera ...ΔιορθώθηκεΟ/H MIUI_ART έγραψε:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :

FIX για την ανάποδη κάμερα...
Όσοι έχετε το πρόβλημα με την ανάποδη κάμερα (πίσω κάμερα ή μπροστινή), κατεβάστε το παρακάτω zip και κάντε το flash από το TWRP Recovery.
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0