ασε μονο την μανισια καμερα ...και την Google για αναποδα μπορει να χρειαστει καπου να μην γυρνας το κινητο αναποδαΟ/H ktsak έγραψε:
Λοιπον, έβαλα χειροκίνητα τιμή 0, η μεν μανισια κάμερα βγάζει ανάποδα, η δε Google Camera HDR+ κρασάρει.
Βάζω τιμή 1, η μεν μανισια κάμερα βγάζει κανονικά, η δε Google Camera HDR+ ανάποδα.
Mε το fix zip τα ιδια ...
Όλα αυτά σε Lithium ....
[XTRV-7.9.21 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/09 22:28)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H sifnos1 έγραψε:
πρόβλημα μου μπαίνε σε λειτουργία φαστφούντ απο μονο του όταν το βάζω στην φόρτιση.. Ξυπνάω το πρωί και είναι σαν dastboot 3 φορές αυτό
Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
Ο/H sifnos1 έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H sifnos1 έγραψε:
πρόβλημα μου μπαίνε σε λειτουργία φαστφούντ απο μονο του όταν το βάζω στην φόρτιση.. Ξυπνάω το πρωί και είναι σαν dastboot 3 φορές αυτό
-
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
Ο/H ktsak έγραψε:
Λοιπον, έβαλα χειροκίνητα τιμή 0, η μεν μανισια κάμερα βγάζει ανάποδα, η δε Google Camera HDR+ κρασάρει.
Βάζω τιμή 1, η μεν μανισια κάμερα βγάζει κανονικά, η δε Google Camera HDR+ ανάποδα.
Mε το fix zip τα ιδια ...
Όλα αυτά σε Lithium ....
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
καλημερα σας, ειναι η τριτη φορα που ρωταω, αλλα απαντηση δεν εχω παρει ακομη, οταν κανουμε back up via recovery, τι ειναι το data? φωτογραφιες, τραγουδια και αλλα αρχεια που εχουμε, ή κατι αλλο?
-
Data είναι οι εφαρμογές , χωρίς φωτογραφίες και τραγούδια , σκέτες εφαρμογές που έχεις περάσει εσύ.
-
πως μπορει οι εφαρμογες να ειναι 9gb? δεν εχω εγκαταστησει ουτε sygic ουτε καμια αλλη εφαρμογη μεγαλη. μου κανει μεγαλη εντυπωση αυτο
-
Ο/H tolisdagas έγραψε:
Και το δικο μου Mi6 εμεινε απο μπαταρια και βαζοντας το για φορτιση στο αυτοκινητο ανοιξε σε λειτουργια fastboot.
Σύντομα θα σας δώσουμε Fix.
Update:
Δεν λείπει img, αλλά υπάρχει Bug από το Source....
Search Results for Query: fastboot | Xiaomi European Community & Store[thread]=41658
Προς το παρόν μέχρι να βρούμε την πηγή του προβλήματος, και να σας δώσουμε Fix ή νέα ROM, μην φορτίζετε με κλειστή την συσκευή. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
FIX για την ανάποδη κάμερα...
Όσοι έχετε το πρόβλημα με την ανάποδη κάμερα (πίσω κάμερα ή μπροστινή), κατεβάστε το παρακάτω zip και κάντε το flash από το TWRP Recovery.
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0