ΒΟΗΘΕΙΑ !! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΙ 4S ΣΕ STABLE ROM
-
-
Ναι ολα καλα και με μένα!
Κατέβασα τελικά απο το official site, για να ειναι οσο πιο safe μπορει (καταλαβαίνεις!)
(Xiaomi Mi 4S Latest China Stable Version Fastboot)
aqua_images_V8.5.2.0.NAJCNED_20170727.0000.00_7.0_cn_b8a4113bca.tgz
Εχει φάει ενα σκάλωμα με το gallery μεχρι στιγμής μόνο, που θα δω τι θα το κανω.
Ευχαριστώ για το followup!! -
Μην ασχολείσαι με το gallery και πολύ, κατέβασε το google photo πού στα νοικουρευει αυτόματα και κάνει αυτόματο back up σε φωτό και βίντεο ,ούτε κάρτα sd δεν θα χρειάζεσαι και σίγουρια για τις φωτό σού
-
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι στην GTV 6.5.26 και προσπαθώ να πάω στην τελευταία nougat, χωρίς να καταφέρνω πολλά, μιας και βάζοντας την τη μια δε λειτουργούσε, την άλλη κολλούσε ή έκανε επανεκκινήσεις. Μια μικρή βοήθεια; Ευχαριστώ πολύ. Να σημειώσω οτι αρχικά η συσκευή είχε κινέζικη ρομ την οποία άλλαξα στην τωρινή.
-
Αν την πέρασες με factory reset και σε κάνει τα ίδια, λόγου ότι είναι παλιά η ρομ να περάσεις μια fastboot nougat και μετά να πας στην ελληνική. Υπόψιν να έχεις ενεργή άδεια γιατί μπορεί να κλειδώσει ο bootloader
Redmi Note 3 pro -
Όταν λέμε ενεργή άδεια; Έχω ήδη ξεκλειδώσει τον bootloader μια φορά. Απο που κατεβάζω την fastboot; Από πού την περνάω; Είναι το βήμα που έκανα την πρώτη φορά για να αλλάξω από κινεζική; Ευχαριστώ και πάλι!
-
Για official fastboot rom εδώ - - - > en.miui.com/a-234.html βρες την rom του κινητού σου πρόσεξε να είναι του κινητού σου μην κατεβάσεις καμία άλλη.
-
τσεκαρε πάλι αν έχεις ακόμα ενεργή άδεια για να ξεκλειδώσεις πριν προχωρήσεις.
Όπως αναφέρεις είναι το ίδιο βήμα που έκανες την πρώτη φορά.
Μπορείς να τα τσεκαρεις αυτά εδώ:
Apply for unlocking Mi devices
Μπες με τα στοιχεία του λογαριασμού σου και αν σε αφήσει να κατεβάσεις το unlock tool είσαι οκ.
Αλλιώς κάνεις τη διαδικασία ξανά όπως περιγράφεται εδω:
Ξεκλείδωμα του Bootloader. -
-
Ωραία. Οπότε αναλόγως το τι θέλω να βάλω διαλέγω και τη fastboot rom; Π.χ. αν θέλω να βάλω stable βάζω stable fastboot κι αν θέλω developer, βάζω developer fastboot; Κι αν κάποια στιγμή θέλω να αλλάξω ανάμεσα σε αυτά κάνω το ίδιο που θα κάνω τώρα; Τη fastboot την περνάω με mi flash tool ή twrp;
-
Εγω ετσι οπως το καταλαβαινω (αλλα καποιος μπορει να με διορθωσει), ειναι οτι τη fastboot την περνάς για να μπει το nougat σε εντελώς "καθαρη" βάση (χάνεις τα ΠΑΝΤΑ απο μεσα!). Απο εκεί και πέρα, και αφου περάσεις απο τα γνωστα βήματα και εχεις καταλήξει να εχεις μια ρομ μεσα (είτε stable είτε developer), αν θες να κανεις τράμπα μεταξύ τους, παντα κανεις factory reset κλπ. Το γράφουν και τα παιδιά στα ποστ με καθε νέο release.
πχ στο ποστ για την τελευταία Stable ROM, γράφει:
Αν έχετε Developer ROM, θα πρέπει να κάνετε Wipe Data/Factory Reset πριν περάσετε την ROM
Καθώς επίσης είναι απαραίτητο να κάνετε Factory Reset για την μετάβαση από Miui V7 σε MIUI V8
Αν ποτε το κινητο φάει σκάλωμα ομως (οπως το δικό μου πριν λιγο καιρό), το fastboot ειναι λιγο πολυ εγγύηση σαν βήμα 0 για όλα τα άλλα.
Εγώ επειδή πήγα στη stable των παιδιών, είχα κατεβάσει την:
(Xiaomi Mi 4S Latest China Stable Version Fastboot) aqua_images_V8.5.2.0.NAJCNED_20170727.0000.00_7.0_cn_b8a4113bca.tgz
Δεν ξέρω αν εχει βγει και επόμενη stable τωρα.
Τα βήματα που ακολούθησα:
1. Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
2. Μετά ελέγχω αν ο Bootloader ξανακλείδωσε (Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος)
3α. Αν ξανακλείδωσε: Κάνω αίτημα για να τον ξεκλειδώσω (Διαδικασία αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader)
3β. Αν οχι: Εγώ προσωπικά προχωράω κανονικά, άλλος ίσως θέλει και μια άλλη γνώμη
4. Μετά το Bootloader unlock, τα γνωστά βήματα (κατέβασμα rom της επιλογής μου, πέρασμα twrp, flash κλπ)
Καλη επιτυχία! -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0