εχω το xiaomi redmi note 3 pro και σημερα μου επεσε κατω και μου ανοιξε/ξεκουμπωσε στο πλαι εκει που ειναι το κουμπι κλειδωματος και εντασης. δεν μπορω να το κουμπωσω παλι γιατι εχει μπει το κουμπι εντασης απο κατω και ισως και καποιο σπασμενο κομματακι απο το κουμπωμα. το ειχα αγορασει απο το εξωτερικο οπως αλλωστε πολλοι fan της εταιριας πριν ερθει στην ελλαδα η αντιπροσωπεια.
επικοινωνησα με την επισημη αντιπροσωπεια της xiaomi στην ελλαδα, την infoquest και μου αρνηθηκαν να μου το επισκευασουν ακομα και με πληρωμη (ο κοπος του καθενος πρεπει να ανταμοιβεται) γιατι δεν το ειχα αγορασει απο αυτους (την αντιπροσωπια στην ελλαδα κατα λεξη) και μου ειπαν να επικοινωνησω με αυτον απο τον οποιο το αγορασα ή σε καποιον ιδιωτη τεχνικο με δικια μου ευθυνη...
επικοινωνησα με την επισημη αντιπροσωπεια της xiaomi στην ελλαδα, την infoquest και μου αρνηθηκαν να μου το επισκευασουν ακομα και με πληρωμη (ο κοπος του καθενος πρεπει να ανταμοιβεται) γιατι δεν το ειχα αγορασει απο αυτους (την αντιπροσωπια στην ελλαδα κατα λεξη) και μου ειπαν να επικοινωνησω με αυτον απο τον οποιο το αγορασα ή σε καποιον ιδιωτη τεχνικο με δικια μου ευθυνη...