Διαφήμιση

Ελληνική Rom σε mi mix 2

• Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:

@stergiost3 δοκιμασες να κάνεις απεγκατάσταση και ξανά εγκατασταση του Facebook;
      Oxi δε το δοκίμασα

=============== Φεβ 18th 2018, 10:21pm ===============

Ο/H 8@nos έγραψε:

Δείχνεις σε παρακαλώ μια φώτο από ρυθμίσεις ==> Σχετικά με το τηλέφωνο?
      Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το facebook lite να δεις αν κάνει τα ίδια ;)
      Images
      • Screenshot_2018-02-18-22-20-10-654_com.android.settings.png

146,39 kB, 1.080×2.160, viewed 92 times
    • Εντάξει είναι η rom, δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση που σου είπε ο @kyrgeo1978 και αν σου κάνει πάλι τα ίδια δοκίμασε και το facebook lite που σου είπα εγώ ;)
      Δοκίμασε αυτά και ενημέρωσέ μας.
      Open-source is the future
    • Ο/H 8@nos έγραψε:

Εντάξει είναι η rom, δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση που σου είπε ο @kyrgeo1978 και αν σου κάνει πάλι τα ίδια δοκίμασε και το facebook lite που σου είπα εγώ ;)
      Δοκίμασε αυτά και ενημέρωσέ μας.
      Έκανα απεγκατάσταση και έγκατασταση μέχρι στιγμής όλα καλά....
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα σε όλους τούς xiaomi fun Boys σαν εμένα :D
      Έχω ένα θέματακι με το WiFi display σε όλες τις ρομ Android 8 που έχω βάλει (8.25.1-8.2.1*-8.3.1)
      Οταν πάει να συνδεθει με την τηλεόραση βγάζει η τηλεόραση ότι γίνεται σύνδεση με το συγκεκριμένο κινητό και μετά από λίγο το κινητό χάνει την τηλεόραση (σαν να κάνει refresh τις συσκευές) και την ξαναβρίσκει σε λίγα δευτερόλεπτα, και μου βγαίνει μήνυμα στην TV ότι δεν ήταν εφικτη η σύνδεση. Με την 7 δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το mi note Pro που έχω.

* με την 8.2.1 δούλεψε μια φορά αλλά η ρομ δεν δούλεψε σωστά και αφού έκανα factory reset δεν ξανά δούλεψε.

Αν έχει αντιμετώπιση κάποιο κάποιο παρόμοιο πρόβλημα και βρήκε λύση ας με βοηθήσει παρακαλώ..

Ευχαριστώ :thumbsup:
    • Καλημερα ! Για να βαλω την τελευταια dev αφου το ξεκλειδωσω μπορω με αυτη που φοραει τωρα ?
      Images
      • Screenshot_2018-03-05-09-01-39-599_com.android.settings.png

173,27 kB, 1.080×2.160, viewed 87 times
    • Για κανε μια δοκιμη να ξεκλειδωσεις αφου εχεις κανει ολα τα βηματα σωστα.... Δεν εχεις να χασεις τπτ!!
      Mi 11 pro
    • @ovelix11 Ναι λογικά θα μπορέσεις να ξεκλειδώσεις με αυτή τη rom που έχεις τώρα. Επίσης γίνεται να βάλεις τη dev χωρίς να ξεκλειδώσεις μέσω του updater ;)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H 8@nos έγραψε:

@ovelix11 Ναι λογικά θα μπορέσεις να ξεκλειδώσεις με αυτή τη rom που έχεις τώρα. Επίσης γίνεται να βάλεις τη dev χωρίς να ξεκλειδώσεις μέσω του updater ;)
      Οκ. Δεν το ήξερα αυτό. Δηλαδή τη κατεβάζω και τη βάζω. Ποια η διαφορά αν δεν ξεκλειδώσω;
      Και κάτι τελευταίο. Πρέπει πρώτα να κάνω factory reset;. Το ρωτάω γιατί το έστησα. Θα μου έρθουν μετά με το mi cloud;
      Ευχαριστώ πολύ!

Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Αν δεν ξεκλειδώσεις και περάσεις τη dev δεν χρειάζεται να κάνεις factory reset (εκτός φυσικά αν διαπιστώσεις κάποιο πρόβλημα μετά το οποίο δεν λύνεται διαφορετικά). Στην ουσία χωρίς να ξεκλειδώσεις μένεις στη dev που θα περάσεις αφού μετά το να γυρίσεις σε stable πολλές φορές μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα λόγω του ότι η stable είναι πιο παλιά και πολλές φορές μπορεί με την developer να έχεις περάσει σε νεότερη έκδοση android ενώ ακόμα η stable να βρίσκεται στη παλιότερη. Αυτό το downgrade λοιπόν μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη συσκευή σου.
      Αν ξεκλειδώσεις έχεις πολλές επιλογές, στην ουσία μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, μπορείς να βάλεις όποια rom θες ακόμα και να γυρίσεις σε προηγούμενες εκδόσεις κάποιας rom που φυσικά δεν γίνεται με κλειδωμένο bootloader. Το πιο σημαντικό όταν είσαι ξεκλείδωτος είναι ότι μπορείς να επαναφέρεις πολύ πιο εύκολα τη συσκευή σου σε περίπτωση προβλήματος.
    • Ο/H 8@nos έγραψε:

Αν δεν ξεκλειδώσεις και περάσεις τη dev δεν χρειάζεται να κάνεις factory reset (εκτός φυσικά αν διαπιστώσεις κάποιο πρόβλημα μετά το οποίο δεν λύνεται διαφορετικά). Στην ουσία χωρίς να ξεκλειδώσεις μένεις στη dev που θα περάσεις αφού μετά το να γυρίσεις σε stable πολλές φορές μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα λόγω του ότι η stable είναι πιο παλιά και πολλές φορές μπορεί με την developer να έχεις περάσει σε νεότερη έκδοση android ενώ ακόμα η stable να βρίσκεται στη παλιότερη. Αυτό το downgrade λοιπόν μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη συσκευή σου.
      Αν ξεκλειδώσεις έχεις πολλές επιλογές, στην ουσία μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, μπορείς να βάλεις όποια rom θες ακόμα και να γυρίσεις σε προηγούμενες εκδόσεις κάποιας rom που φυσικά δεν γίνεται με κλειδωμένο bootloader. Το πιο σημαντικό όταν είσαι ξεκλείδωτος είναι ότι μπορείς να επαναφέρεις πολύ πιο εύκολα τη συσκευή σου σε περίπτωση προβλήματος.
      Σε ευχαριστώ πολύ!

• Διαφήμιση
    • Ο/H 8@nos έγραψε:

Τίποτα φίλε να είσαι καλά :)
      Κάτι τελευταίο. Αν ξεκλειδώσω χάνω εγγύηση; (αγορά από σκρουτζομαγαζο). Επανέρχεται μετά;