καλησπερα στο foroum , εχω ενα redmi 2 το οποιο φλασαρα με το mitool περασε την τελευταια global ..ολα καλα ολα τελεια ..να που βγαζει θεμα στην εφαρμογη των μηνυματων , οταν ανοιγω την εφαρμογη μου πεταει αμεσως το κλασικο μηνυμα (Δυστυχως η εφαρμογη Μηνυματα σταματησε να λειτουργεί ....και καταληγει ακυρωση ή αναφορα . Εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει να διορθωσω..
redmi 2 (2014811) προβλημα με μηνυματα
-
-
-
φιλε derveni ευχαριστω για την αμεση απαντηση αλλα φορα την επισημη global stable kai to twrp ειναι το γνωστο κινεζικο
-
Ελπίζω μετά την τηλεφωνική μας επικοινωνία και της οδηγίες να έχει λυθεί το πρόβλημα, καλό σου βράδυ Καρντάση και όταν έρθω καμία φορά στα Γιάννενα θα σου στείλω μήνυμα να πάμε σε κανένα πανηγύρι, Ζαγοροχώρια καλό κεμπάπ Μαλαματινα και χορός ως το πρωί.
-
Ο/H derveni έγραψε:
Ελπίζω μετά την τηλεφωνική μας επικοινωνία και της οδηγίες να έχει λυθεί το πρόβλημα, καλό σου βράδυ Καρντάση και όταν έρθω καμία φορά στα Γιάννενα θα σου στείλω μήνυμα να πάμε σε κανένα πανηγύρι, Ζαγοροχώρια καλό κεμπάπ Μαλαματινα και χορός ως το πρωί.
επειδη μου το εμφανισε τωρα αυτο εμενα, μπορειτε να μου πειτε πως επιλυθηκε? εχω κανει clear cache/dalvik απο twrp και clear cache απο τις ρυθμισεις.
ευχαρισω -
Ο/H Mikrokabouro έγραψε:
Ο/H derveni έγραψε:
επειδη μου το εμφανισε τωρα αυτο εμενα, μπορειτε να μου πειτε πως επιλυθηκε? εχω κανει clear cache/dalvik απο twrp και clear cache απο τις ρυθμισεις.
ευχαρισω
Στο πρόβλημα, αν έχεις την ελληνική ρομ μπορείς να δοκιμάσεις καθαρισμό των cache & dalvik cache από το TWRP.
Αν έχεις official rom, ήγαινε από τις ρυθμίσεις > εφαρμογές > στην εφαρμογή μηνύματα και κάνε καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H Mikrokabouro έγραψε:
Ο/H derveni έγραψε:
ευχαρισω
Στο πρόβλημα, αν έχεις την ελληνική ρομ μπορείς να δοκιμάσεις καθαρισμό των cache & dalvik cache από το TWRP.
Αν έχεις official rom, ήγαινε από τις ρυθμίσεις > εφαρμογές > στην εφαρμογή μηνύματα και κάνε καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής
την ελληνικη v8.2.1 εχω εγκατεστημενη και σορι το προσεξα εχω το 2014813, το redmi 2a αλλα φανταζομαι θα ειναι καποιο κοινο προβλημα. τα εχω κανει και τα δυο πολλες φορες αλλα δεν πιανει τιποτα -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0