[XTRV-7.10.12/13/14 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 16/10 19:29)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
-
Παιδια λιγο τη βοηθεια σας. Εκανα wipe clean και ισως κατι αλλο. Τωρα προσπαθω να περσαω τη νεα ρομ συνδεω τον υπολογιστη με το τηλεφωνο παω στο TWRP μου δειχνει ενα σωρο φακελους αλλα οχι τη ρομ. Τι κανω;; Βοηθεια ειμαι 5 ωρες και παιδευομαι.
-
-
@MIUI_ART κατάλαβα.. Προς το παρόν δεν θα τρέχω το antivirus. Απλά το ίδιο κάνει και στο Facebook. Την ξήλωσα και την ξανάεβαλα την εφαρμογή και πάλι τα ίδια. Απλά επειδή το έψαξα λίγο... Το κάνει μόνο αν πάω να ανοίξω το προφίλ ενός συγκεκριμένου φίλου μου. Δεν ξέρω γιατί.. Κατά τα άλλα η εφαρμογή λειτουργει κανονικά.
Κάτι σημαντικό όμως... Είχα κάνει format factory πριν περάσω την προηγούμενη τον με miui 9. τώρα δεν ξαναέκανα. Έπρεπε να ξανακάνω; -
Ο/H blackm76 έγραψε:
Κάτι σημαντικό όμως... Είχα κάνει format factory πριν περάσω την προηγούμενη τον με miui 9. τώρα δεν ξαναέκανα. Έπρεπε να ξανακάνω;
=============== Οκτ 16th 2017, 10:08pm ===============
Ο/H billyrek έγραψε:
Παιδια λιγο τη βοηθεια σας. Εκανα wipe clean και ισως κατι αλλο. Τωρα προσπαθω να περσαω τη νεα ρομ συνδεω τον υπολογιστη με το τηλεφωνο παω στο TWRP μου δειχνει ενα σωρο φακελους αλλα οχι τη ρομ. Τι κανω;; Βοηθεια ειμαι 5 ωρες και παιδευομαι.
Βάλε πάλι χύμα την ROM μέσα και όχι σε κάποιο φάκελο και κάνε Install από το TWRP..
Ο/H stefparm έγραψε:
Για το one hand mode έχεις ιδέα τι παίζει?το βγάλανε?
Θα δούμε στις επόμενες αναβαθμήσεις. -
-
-
περιεχει βελτιωσεις της παλιας. το fix σημαινει καποια διορθωση εχει γινει προς το καλυτερο
-
Ομαδα καλησπέρα μια ερώτηση .... Έχω το RN2 PRIME και προχθές πέρασα την xtrv 7.10.12 developer ...τώρα αυτή είναι καινούρια ενημέρωση και τι σημαίνει το fix ....??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!
Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:
περιεχει βελτιωσεις της παλιας. το fix σημαινει καποια διορθωση εχει γινει προς το καλυτερο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0