[XTRV-7.10.19 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 20/10 21:09)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Θα είσαι ΟΚ όταν την περάσεις από επάνω.
-
Καλησπέρα παιδιά!
Έχω μεγάλο πρόβλημα σε RN4 (nikel). Έκανα εγκατάσταση την 7.10.12 XTRV και δεν μπορούσα να συνδεθώ σε Wi-Fi bluetooth. Για να την ακρίβεια με την εγκατάσταση λειτουργεί για λίγη ώρα και μετά δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω (συμβαίνει κατά κύριο λόγο μετά από επανεκκίνηση της συσκευής). Άμα ξαναφλασάρω τη ρομ όμως, επαναλαμβάνεται το όλο σκηνικό.
Το ίδιο συνέβη και με την 7.10.19. Δοκίμασα και την XTRV και την ARΩMA είτε με απλό φλασάρισμα είτε με Factory Reset. Το ίδιο σκηνικό μόνο που εδώ δεν έχω καθόλου σύνδεση σε Wi-Fi και bluetooth.
Κάποια βοήθεια; Μετά από δύο βδομάδες με χρήση μόνο δεδομένων ΜΒ έχω πλέον πρόβλημα.. -
Καλό θα ήταν να γυρίσεις σε μια άλλη ρομ που όλα ήταν ΟΚ...με το bluetooth έχω κι εγώ προβλήματα στο hermes
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Καλό θα ήταν να γυρίσεις σε μια άλλη ρομ που όλα ήταν ΟΚ...με το bluetooth έχω κι εγώ προβλήματα στο hermes
Δηλαδή προτείνεις να γυρίσω στην 7.6.10 που ήταν και η τελευταία που κυκλοφόρησε, σωστά; Το πρόβλημα στη 7.10.19 είναι μόνο με μένα ή γενικά σε όλες τις συσκευές με nikel?
Κάτι ακόμα.. άμα γυρίσω τη rom σε Global Stable από XTRV μέχρι να στρώσει το θέμα με nikel, θα μπορέσω να επιστρέψω μετά σε XTRV ? -
Ο/H bluekamikaze έγραψε:
Κάτι ακόμα.. άμα γυρίσω τη rom σε Global Stable από XTRV μέχρι να στρώσει το θέμα με nikel, θα μπορέσω να επιστρέψω μετά σε XTRV ?
Καλύτερα σε Global Developer. -
Θα ήθελα να ενημερώσω ότι και στην 7.10.12 και 7.10.19 για το redmi pro απουσιάζει το κουμπί που κάνει το Bluetooth μη ορατό.
-
Ο/H bluekamikaze έγραψε:
Δηλαδή προτείνεις να γυρίσω στην 7.6.10 που ήταν και η τελευταία που κυκλοφόρησε, σωστά; Το πρόβλημα στη 7.10.19 είναι μόνο με μένα ή γενικά σε όλες τις συσκευές με nikel?
Κάτι ακόμα.. άμα γυρίσω τη rom σε Global Stable από XTRV μέχρι να στρώσει το θέμα με nikel, θα μπορέσω να επιστρέψω μετά σε XTRV ?
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H bluekamikaze έγραψε:
Open-source is the future -
Ο/H 8@nos έγραψε:
Δεν είναι σίγουρο ότι θα κλειδώσει...αν έχει γίνει ξεκλείδωμα με επίσημο τρόπο, δύσκολα να κλειδώσει.....μέχρι και χθες ένας συμφορουμίτης που πέρασε από ARΩMA σε offficial global και δεν κλείδωσε.....βέβαια δεν ξέρω αν στα nikel συμβαίνει συχνά αν και δε νομίζω.
Καλό είναι να υπάρχει πάντα μία ενεργή άδεια για ξεκλείδωμα. -
Εννοείται ότι πρέπει πάντα να υπάρχει ενεργή άδεια!
Open-source is the future -
Παιδιά ίσως έχω σοβαρότερο πρόβλημα.. μετά από factory reset πέρασα την 7.6.10, για κάνα 12ωρο δούλευαν όλα κομπλέ κ μετά μια από τα ίδια.. δεν ενεργοποιείται το wi-fi.. τι μπορεί να είναι;
Όποια γνώμη και βοήθεια δεκτή, επειδή έχω αρχίσει κ φοβάμαι!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0