Γενική συζήτηση για το Mi A1
-
-
Αμα βάλει τον Αντ1, θα παίξει δηλαδή??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
-
Γειά σας.. για να μην ανοίγω νήματα, είπα να τα γράψω εδώ..
1) Επέκταση μνήμης. Πήγα να βάλω μια που είχα αλλά μάλλον ήταν μάπα και δεν κάνει σωστά φορματ
Έχετε κάποια να προτείνετε value for money και που σας έκανε μια χαρά, να πάρω; Δεν το βιάζομαι ιδιαίτερα.. (δλδ είτε απο Ελλάδα είτε απο εξωτερικό..)
2) Καλώδιο φόρτισης απο που να πάρω; το ένα που είχε δε μου φτάνει, θέλω και στην δουλειά και στο power bank που είχα με samsung αλλά έχει το δικό τους καλώδιο, όχι του Mi A1..
3) Την αναβάθμιση να την κάνω που ζητάει; Έχω διαβάσει ότι σε κάποιους υπάρχει θέμα. Έχει αλλάξει κάτι απο τότε ή να περιμένω;
Ευχαριστώ! -
1. προσωπικά χρησιμοποιώ samsung sd card, τις έχω πάρει από Gerabest και Aliexpress, μέχρι στιγμή κανένα παράπονο.
2. Καλώδια, μπορείς να πάρεις samsung ή άλλης γνωστής εταιρείας...απλά για να ξέρεις ότι είναι ποιοτικά.
3. Για αυτό θα σου απαντήσουν παιδιά που έχουν την συσκευή -
Ο/H ipnotistis έγραψε:
3) Την αναβάθμιση να την κάνω που ζητάει; Έχω διαβάσει ότι σε κάποιους υπάρχει θέμα. Έχει αλλάξει κάτι απο τότε ή να περιμένω;
Ευχαριστώ!
-
-
Καλώδια έχω άλλα δυο type c από ebay μια χαρά κάνουν την δουλεία τους. Για τις αναβαθμίσεις δεν υπάρχει θέμα μέχρι και του μήνα Απρίλιο μια χαρά έγινε η εγκατάσταση χωρίς προβλήματα
-
Καλησπερα. Ειμαι αναμεσα απο το Xiaomi Mi A1 (Xiaomi-Mi-A1-32GB.html) και στο Xiaomi Redmi Note 4x (Xiaomi-Redmi-Note-4X-Snapdragon-32GB.html). Ποιο απο τα δυο προτείνετε;
Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα