Εγώ έκανα αυτό που είπε ο Δημήτρης(και το είχαμε κάνει κ προχθές με τον geoanto555),δηλ wipe-advanced wipe -cache,data,dalvic,system,μετά format data ,μετά από αυτό επιλέγω reboot recovery με κρατημένο το volume + μέχρι να μπει recovery και μετά flash την 7.10.19Ο/H ktsak έγραψε:
Και αν δεν κανεις reboot αμέσως μετά το wipe, αλλα προχωρήσεις απευθείας σε flash ? Χωρίς reboot ....Ο/H geoanto555 έγραψε:
Σε κάποια κινητά ,
ισως και στο mido χωρίς το system δεν θα Μπουτάρει σε twrp απευθείας μετά το reboot recovery. Αν το δεις αυτό μπες με τα κουμπιά.
Brick της Συσκευής μετά από Flash της 7.10.27 (ARΩΜA)
-
-
-
Ναμαστε πάλι .....
Ήρθε ειδοποίηση για 7.11.2 ..... Προχωράμε κανονικά στο mido ? Επειδή ακόμη φοράω 7.10.19, μάλλον πρέπει να την φλασαρω από το e-mail που μου ήρθε σαν Vip ....
Ήδη οι γραμμές στην οθόνη με το ζόρι διακρίνονται .....
By the way, έχουμε καμια εξέλιξη για το θέμα ?Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
-
Ο/H ktsak έγραψε:
Ναμαστε πάλι .....
Ήρθε ειδοποίηση για 7.11.2 ..... Προχωράμε κανονικά στο mido ?
Ήδη οι γραμμές στην οθόνη με το ζόρι διακρίνονται .....
By the way, έχουμε καμια εξέλιξη για το θέμα ?
Όσο για την οθόνη θα εξαφανιστεί σταδιακά το πρόβλημα μετά από κάποια Flash, και δεν υπάρχει κάτι νεώτερο για την διαδικασία αποκατάστασης.
Ήταν η χειρότερη περίπτωση η δική σου οθόνη και θα καθυατερίσει λίγο παραπάνω να συνέλθει από τo Burn-in που έφαγε. -
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
=============== Νοε 3rd 2017, 7:52pm ===============
Όλα κομπλέ και η AROMA σε mido.Μόλις άνοιξε. -
Αντε και στα δικά μας οι .............................. ελευθερες !!!!!!!!!!!!!!
Όντως έχει σχεδόν εξαφανισθει !!!! Με τα βιας το διακρίνει κανεις ....
Εγκαταστάθηκε και η 7.11.2 με επιτυχίαΚώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H ktsak έγραψε:
Αντε και στα δικά μας οι .............................. ελευθερες !!!!!!!!!!!!!!
-
Εντάξει και από εμένα με την 7.11.2 την πέρασα και όλα οκ!
-
Νομίζω πως και στο δικό μου πλέον έχει ξεπεραστεί εντελώς το φαινόμενο των γραμμών. Εγώ τουλάχιστον δεν το βλέπω. Περάστηκε και η 7.11.2 και όλα και πάλι μια χαραΚώστας
Think different, think macuse.net
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0