Διαφήμιση

βιντεο στο Mi Max2

• Διαφήμιση
    • Ναι, αλλά δεν υπάρχει διαφορά. Έβαλα ακόμη και άλλον launcher, αλλά και πάλι τζίφος! Είδα και στο επίσημο φόρουμ ότι πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα και κάνεις δεν μπορεί να δώσει λύση. Μάλλον το φάγαμε...
    • Το MAX δεν έπρεπε να λέγεται Mi αλλά Redmi! :thumbdown:

Τα καρέ του βίντεο (fps) όταν η λήψη γίνεται σε εσωτερικό χώρο πώς πάνε; Πέφτουν κάτω από 20;
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Το MAX δεν έπρεπε να λέγεται Mi αλλά Redmi! :thumbdown:

Τα καρέ του βίντεο (fps) όταν η λήψη γίνεται σε εσωτερικό χώρο πώς πάνε; Πέφτουν κάτω από 20;
      Όταν ο ήχος είναι δυνατός αυτόν που καταγραφεί χρειάζεται πυκνωτικά μικρόφωνο. Όλα τα κινητά μπουκώνουν όταν καταγράφουν συναυλίες η σε club bar με δυνατή μουσική. Είναι φυσιολογικό

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      red rice, mi3, mi4c, redmi note4, mi max2, redmi note 5 and continue....
    • βιντεο στο Mi Max2

@geotok
      Καθόλου φυσιολογικό.
      ΚΑΝΈΝΑ κινητό δεν μπουκώνει έτσι... ΚΑΝΕΝΑ. Έχουν περάσει 500 συσκευές από τα χέρια μου. Μόνο τα Redmi έχουν τέτοιο χάλι στον ήχο. Και απ' ότι φαίνεται... και το Max 2.
      Είμαι τρομερά μεγάλο μειονέκτημα μαζί με τα χαμηλά fps (δεν ξέρω τι κάνει το Max εκεί) που δεν το ξέρει σχεδόν κανείς πριν αγοράσει τις συσκευές. Το παίρνει χαμπάρι για τα καλά όμως στην πορεία.

Δείγμα Mi4c

Δείγμα Redmi Note 3 Pro (τι να πρώτοθαυμάσεις...ήχο ή fps;;;;; :/ )

ΚΑΘΟΛΟΥ φυσιολογικό λοιπόν. Ελάττωμα τρομερό και φοβερό των Redmi (το Max δεν το είχα και δεν ξέρω πόσο έντονο είναι το πρόβλημα... το φαντάζομαι όμως...)

from my Mi5s
    • Διαφήμιση
    • RE: βιντεο στο Mi Max2

Ο/H pavlidisc έγραψε:

@geotok
      Καθόλου φυσιολογικό.
      ΚΑΝΈΝΑ κινητό δεν μπουκώνει έτσι... ΚΑΝΕΝΑ. Έχουν περάσει 500 συσκευές από τα χέρια μου. Μόνο τα Redmi έχουν τέτοιο χάλι στον ήχο. Και απ' ότι φαίνεται... και το Max 2.
      Είμαι τρομερά μεγάλο μειονέκτημα μαζί με τα χαμηλά fps (δεν ξέρω τι κάνει το Max εκεί) που δεν το ξέρει σχεδόν κανείς πριν αγοράσει τις συσκευές. Το παίρνει χαμπάρι για τα καλά όμως στην πορεία.

Δείγμα Mi4c

Δείγμα Redmi Note 3 Pro (τι να πρώτοθαυμάσεις...ήχο ή fps;;;;; :/ )

ΚΑΘΟΛΟΥ φυσιολογικό λοιπόν. Ελάττωμα τρομερό και φοβερό των Redmi (το Max δεν το είχα και δεν ξέρω πόσο έντονο είναι το πρόβλημα... το φαντάζομαι όμως...)

from my Mi5s
      Εγώ είχα πριν το mi3 το Mi-4c το redmi note 4 και τώρα το Mi max 2 και ειναι μια χαρά ολα. Όταν καταγράφω μόνο video σε όλα σε συναυλία τότε το βγάζει μπουκωμένο σε όλα τα τηλέφωνα ακόμα και Samsung s7 που δοκίμασε φιλος. Και αυτό γιατί θέλει πυκνωτικο μικρόφωνο όπως μου είπε ειδικός στον ήχο. Αυτό λέω....

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      red rice, mi3, mi4c, redmi note4, mi max2, redmi note 5 and continue....
    • Όχι φίλε! Το S7 ΔΕΝ μπουκώνει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Ούτε το LG G4...ούτε το G3...ούτε το G2...ούτε το S8...ούτε το S6...ούτε το U10...ούτε ΚΑΝΕΝΑ κορεάτικο και ευρωπαίο κινητό από όσα έχω δοκιμάσει...ανεξάρτητου αξίας!
      Προφανώς λοιπόν...ή κάτι κάνατε λάθος με το S7...ή...εφόσον λες ότι το S7 βγάζει μπουκωμένο ήχο...τότε τα Xioami (ΟΛΑ όμως τα Xiaomi) είναι για πέταμα!!!

Τα δε Redmi...δεν χρειάζεται να πάνε σε συναυλία για να μπουκώσουν. Και με ένα απλό ποιηματάκι που ακολουθείται από χαμηλή μουσική...μπορούν πολύ άνετα να σκ@τώσουν τα πάντα. Εκτός εάν εκείνο το δικό σου RN4 ήταν ειδικής κατασκευής και παραγγελίας.

Καταλαβαίνω ότι το αυτί του καθένα λαμβάνει διαφορετικά του ήχους. Το "μια χαρά" για σένα...μπορεί να είναι "απαράδεκτο" ή "οριακά ανεκτό" για μένα. Όχι όμως να βάζουμε Samsung LG HTC - ηχιτικά - δίπλα σε Xiaomi (και του Mi5s ο ήχους βίντεο oύτε το 30% του S7 και του G4 δεν φτάνει σε ποιότητα)! Είναι ΛΑΘΟΣ πληροφορία.

Το πυκνωτό μικρόφωνο (που σου είπε ο ειδικός στους ήχους) είναι είναι για να καταγράψεις ήχο και στην συνέχεια να το αναπαράγεις σε κινηματογραφική αίθουσα με 15D ήχο και ηχεία 30.000 ευρώ! Όχι για να το ακούσεις σε ηχεία του "κιλού". Εμείς θέλουμε αξιοπρεπή ήχο που αναπαράγεται σε φυσιολογικές συσκευές. Η σειρά Mi είναι οριακά καλή. Η Redmi είναι για πέταμα! Το κακό είναι ότι το καταλαβαίνεις αφού έχεις χάσει την καλή στιγμή σου...και τότε φυσικά δεν ξαναρισκάρεις.

Συνεπώς : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ Ο ΗΧΟΣ video ΟΠΩΣ ΤΟΥ MAX 2. ΤΟ MAX2 προφανώς ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ που το κληρονόμησε από τα Redmi. Ελπίζω να λυθεί με κάποια αναβάθμιση...αλλά θα σου έλεγα ακόμα και το μικρό καλάθι που κρατάς...να το πετάξεις.
      :)
    • Το πρόβλημα υπάρχει ότι και να λέμε. Υπάρχει περίπτωση να λυθεί με αναβάθμιση ή το φάγαμε; Κρίμα όμως, γιατί για τα χρήματα που δίνεις, είναι ένα καλό και γρήγορο κινητό...