Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason)

• @amavroudis δεν εχει καμια σχεση το ξεκλειδωμα με αυτο που πριγραφω το ξερω απλα επειδη το τηλεφωνο ειναι ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ τωρα αυτο που ρωτησα ειναι να το αφησω στην ακρη για μια ωρα ακομα ή να παλαιψω να το διορθωσω και να κανω με την ησυχια μου το ξεκλειδωμα χωρις πιεση....φοραει την MIUI Global 9.1 / 9.1.4.0 NCHMIEαυτην την στιγμη. Screenshot φθσικα και δεν μπορω να στειλω αφου οτι και να ακουμπησω στην οθονη κρασαρει.....Αυτο ρωτησα παιδια να περιμανω την ωρα ή υπαρχει καποια λυση ωστε αυτην την ωρα να λειτουργησει το τηλεφωνο. Οποτε το αφηνω στην ακρη και μετα την ωρα το ξεκλειδωνω και του περναω την δικη μας πανω.
      Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
      :D :D :D Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
    • @babis306 κάνε και έναν έλεγχο πριν μήπως είναι ήδη ξεκλείδωτος ο boodloader και πράττεις ανάλογα...μου έχει τύχει από το συγκεκριμένο κατάστημα :wink:
    • @longus τον ελεγχο τον εκανα απο την πρωτη στιγμη Κωστα ηταν κλειδωμενος τον ξεκλειδωσα τωρα μολις και αρχιζω την διαδικασια να περασω την δικια μας ROM πανω. Μου εχουν ξανατυχει τετοια χαζα με αυτες τις global δηθεν stable........
      Απλα δεν ξερω τι φλασια εφαγε μου εκοψε και την εξοδο στην μεση.........γμτ
      Μια μπυρα ειπα να πιω σαν ανθρωπος και εγω εξω και μου εσκασε τετοιο θεμα.........
      Anyway τελος καλο ολα καλα σε ενα τεταρτακι θα ειναι με την δικια μας πανω οποτε ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!
      Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
    • Διαφήμιση
    • Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason)

@babis306 Μπράβο Μπάμπη, προετοιμασμένο σε βρίσκω, είχες κάνει τα κουμάντα σου...Όπως πας θα την προλάβεις και την μπύρα...

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Που ειναι ο καιρος οεο? που ειναι οι σημειωσεις οεο? την αριθμομηχανη την κατεβασα απο το playstore και επισης που ειναι το mi cloud (εφαρμογη στην επιφανεια εργασιας, γιατι στις ρυθμισει υπαρχει κανονικα) οεο??????????????? ολα αυτα λειπουν (μπορει και αλλα) απο την 8.2.1 arΩma..........
      Καμια ιδεα???????????
    • @derveni ξαναπερναω τωρα κιολας................

@derveni παπαλα.........factory reset και παω για την 8.1.25 και οτι ηθελε προκυψει μεχρι να βγει η νεα rom!!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H babis306 έγραψε:

Που ειναι ο καιρος οεο? που ειναι οι σημειωσεις οεο?
      :lol:
      7.12.21 Η τελευταια ρομ που τις ειχε ολες :thumbsup:
      You may think you can fly - but you better not try
    • @Thracia θα δειξει τωρα περναω την 8.1.25 αν δεν τα εχει τοτε κατεβασμα την 7.12.21 και τοτε θα ειμαστε ενταξει.......
      θα δειξει.......

@Thracia δεν βλεπω την 7.12.21 στο download section.............εχει την 7.12.14 και την 7.12.28.............που ειναι η 21???????????????????
    • Ο/H babis306 έγραψε:

@Thracia θα δειξει τωρα περναω την 8.1.25 αν δεν τα εχει τοτε κατεβασμα την 7.12.21 και τοτε θα ειμαστε ενταξει.......
      θα δειξει.......

@Thracia δεν βλεπω την 7.12.21 στο download section.............εχει την 7.12.14 και την 7.12.28.............που ειναι η 21???????????????????
      Δοκίμασε την 7.12.28 ;)
      Αλλιός την EU :thumbup:
    • @Thracia tετοια ωρα χλωμο θα πορευτω με αυτην μεχρι αυριο που θα σχολασω απο την δουλεια, γιατι εχει εγερτηριο στις 05:00, και μετα βλεπουμε τι θα γινει..........για την ωρα ξανα την 8.2.1. Απο την 7.12.14 λειπουν πολλα περισσοτερα. Απλα αν κανενας εχει βαλει την stble και τα εχει ας κανει μια ενημερωση.Αν και αποφευγω τις stable θα την βαλω μεχρι να λυθει το θεμα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H babis306 έγραψε:

@Thracia tετοια ωρα χλωμο θα πορευτω με αυτην μεχρι αυριο που θα σχολασω απο την δουλεια, γιατι εχει εγερτηριο στις 05:00, και μετα βλεπουμε τι θα γινει..........για την ωρα ξανα την 8.2.1. Απο την 7.12.14 λειπουν πολλα περισσοτερα. Απλα αν κανενας εχει βαλει την stble και τα εχει ας κανει μια ενημερωση.Αν και αποφευγω τις stable θα την βαλω μεχρι να λυθει το θεμα.
      Κράτησε όποια σε βολέψει και ότι εφαρμογή λείπει πες να την ανεβάσω ;)