Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο @tacolla για την εξυπηρετηση που μου εκανε και μου εφερε την μεμβρανη προστασιας για τον κινητο μου. Οτι χρειαστεις ειμαι και εγω εδω για σενα φίλε Μιχαηλ!
Καλημέρα σε όλους.
Κάτοχος ενός πανέμορφου μπλε από χτες, μπορώ να πως πως το μόνο που με έχει απογοητεύσει είναι ο χαμηλός ήχος των ειδοποιήσεων, παρόλο που στην ένταση έχω ρυθμίσει τη μέγιστη.
Έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα;
Αν έχει ξαναειπωθεί συγγνώμη αλλά έκανα διάφορες αναζητήσεις και δεν βρήκα κάτι.
Καλημέρα σε όλους.
Κάτοχος ενός πανέμορφου μπλε από χτες, μπορώ να πως πως το μόνο που με έχει απογοητεύσει είναι ο χαμηλός ήχος των ειδοποιήσεων, παρόλο που στην ένταση έχω ρυθμίσει τη μέγιστη.
Αν έχει ξαναειπωθεί συγγνώμη αλλά έκανα διάφορες αναζητήσεις και δεν βρήκα κάτι.
ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα οσο ειχα την global 9.1.4.0. απο οταν εβαλα την beta eu το προβλημα λυθηκε
@thrakiotis έ οχι και χαμηλό ήχο ειδοποιήσεων! χαχαχα σκοτώνει! άλλαξε ρομ που σου γράφει και φίλος από πάνω! καλορίζικο .Μόλις πήρες ότι καλύτερο υπάρχει...
Καλημέρα σε όλους.
ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα οσο ειχα την global 9.1.4.0. απο οταν εβαλα την beta eu το προβλημα λυθηκε
χμμμμ...
Έχοντας ήδη ένα Redmi Note 3, 4 και Mi Note Pro αυτό μου φάνηκε να μην ακούγεται... μάλλον θα φταίει η Room λοιπόν...
Ωραία..δεν το έχω καθόλου...θα ψαχτώ εδώ μέσα.
Ευχαριστώ!!!
Η πρώτη πολύ όμορφη και προσφέρει καλή προστασία αλλά 1ον γλυστράει αρκετά και 2ον το "χείλι" της σηκώνει σε κάποια σημεία περιμετρικά την μεμβράνη CHYI, οπότε δυστυχώς μένει στο συρτάρι ως ρεζέρβα. Η Nilkin μοιάζει πολύ σε λογική με την μαμίσια, αλλά προσφέρει καλύτερο πιάσιμο και έχει το απολύτως απαραίτητο χείλι που επιτρέπει να ακουμπάς το κινητό μπρούμητα χωρίς να ακουμπάει η οθόνη κάτω, οπότε θα είναι η θήκη μου. Αν την παραγγείλετε προτιμήστε την φυμέ, λερώνει λιγότερο και ταιριάζει καλύτερα με την αισθητική της συσκευής...
"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"