παιδια να ξαναρωτησω. καποιος που ασχολειται με gcam. στην τελευταια aroma εχει μεσα τηννεφαρμογη. την χρησιμοποιεισαι κανενας; θελει καποια ρυθμιση για νανδουλεψει. μεχρι στιγμης η καμερα του κινητου βγαζει καλυτερες απ την g cam.
Όταν λες τελευταία aroma τι ακριβώς εννοείς? Ποιά έκδοση? Εγώ είμαι στην 9.2.2 stable, έχω προσθέσει αυτήν celsoazevedo.com/files/android…MGC_3.2.045_FINAL_3.1.apk και βλέπω διαφορά σε χαμηλό φωτισμό. Οι ρυθμίσεις είναι αυτές (copy-paste από το σχετικό νήμα του Antretng στο myphone.gr):
- Model: Nexus 6p
- Config Back: AutoHdr+ (Simple)
- Config Front: NoHdr+
- Parameters: Αν δεν σε πειράζει να ειναι αργό βάλε Super High
"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
Όταν λες τελευταία aroma τι ακριβώς εννοείς? Ποιά έκδοση? Εγώ είμαι στην 9.2.2 stable, έχω προσθέσει αυτήν celsoazevedo.com/files/android…MGC_3.2.045_FINAL_3.1.apk και βλέπω διαφορά σε χαμηλό φωτισμό. Οι ρυθμίσεις είναι αυτές (copy-paste από το σχετικό νήμα του Antretng στο myphone.gr):
- Model: Nexus 6p
- Config Back: AutoHdr+ (Simple)
- Config Front: NoHdr+
- Parameters: Αν δεν σε πειράζει να ειναι αργό βάλε Super High
Πραγματικά αυτή η έκδοση με αυτές τις ρυθμίσεις είναι ότι καλύτερο για αυτή τη συσκευή.
Όσοι βαριέστε να πειραματιζεστε βάλτε αυτή και τέλος
Ανάλογα πόσο σταθερά χέρια έχετε βάλτε το correction of autoexposure *2 ή *4
Φαίνεται εξαιρετική λύση, αλλά έχοντας σώσει ήδη 2 κινητά λόγω του tempered αποφάσισα να πάρω ένα full cover.
Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος να μας πει εντυπώσεις;
Φίλος μου για το δικό του Jason πήρε ένα ακριβώς ίδιο, στην αρχή όταν το είδα έπαθα... Πολύ καλή εφαρμογή και δεν φαινόταν πως ήταν Tempered, μετά μερικές ημέρες όμως ανεξήγητα γέμισε σκόνη παντού ενδιάμεσα στο κινητό.
Φαίνεται εξαιρετική λύση, αλλά έχοντας σώσει ήδη 2 κινητά λόγω του tempered αποφάσισα να πάρω ένα full cover.Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος να μας πει εντυπώσεις;
Μην πέρνεται τέτοια ειναι : ( ευγενικα θα το πω) ΜΑΠΑ.Εχει κενο κατω απο την οθονη διοτι, κολλα εχει μονο γυρω γυρω, γυαλυζει υπερβολικα στον ηλιο και φαινεται Σκ@τ@ , χαλαει τα χρωματα της οθονης