Ναι ρε συ. Η 9.5.4.0 που μου είπες πιθανότατα έχουν ίδια κάμερα. Κακος την άλλαξες.
Δεν μου είπες ότι η 8.3.15 έχει την καλη κάμερα που βγάζει με χαμηλό isο πχ 6000 στο απόλυτο σκοτάδι? @Antretng
8.3.29 και σήμερα έβαλα την 9.5.4.0 stable
Ναι ρε συ. Η 9.5.4.0 που μου είπες πιθανότατα έχουν ίδια κάμερα. Κακος την άλλαξες.
Δεν μου είπες ότι η 8.3.15 έχει την καλη κάμερα που βγάζει με χαμηλό isο πχ 6000 στο απόλυτο σκοτάδι?@Antretng
8.3.29 και σήμερα έβαλα την 9.5.4.0 stable
Όχι ρε συ. Την 8.3.15 την έβαλα για τη μπαταρία. Για το drain μίλαγα. Μετά επειδή μου είπες για την κάμερα σε ρώτησα τι iso φτάνεις στα σκοτάδια για να σου πω αν έχει την βελτιωμένη κάμερα. Μάλιστα όταν είπες χάλια σου απάντησα ότι τόσο φτάνει και η dev (αναβαθμισμένη κάμερα)
@Antretng καλημέρα!οκ μπερρδεμα έγινε. Νόμιζα ότι η 8.3.15 έχει την καλή κάμερα μόνο και γι αυτό μπήκα στο κόπο.Τελικα κατέληξα να είμαι με 8.4.4. eu.Μεχρι να βγάλουν τα παιδιά τη νέα
@Antretng καλημέρα!οκ μπερρδεμα έγινε. Νόμιζα ότι η 8.3.15 έχει την καλή κάμερα μόνο και γι αυτό μπήκα στο κόπο.Τελικα κατέληξα να είμαι με 8.4.4. eu.Μεχρι να βγάλουν τα παιδιά τη νέα
Καλημερα. Μέχρι και την 9.2.2.0 σίγουρα είχε κατώτερη κάμερα. Αλλά άμα μου λες ότι άλλαξε η συμπεριφορά της κάμερα και στην 9.5.4.0 λογικά έχει την ίδια. (πχ σε iso 500 έχει shutter 1/17 και σε τέρμα σκοτάδια φτάνει iso 9746)
Προσωπικά προτιμώ την 8.3.15 γιατί πέραν της κάμερας εχειμκαι φοβερή αυτονομία.
@Antretng iso 9746 και shutter 1/12 στα μαύρα
8.3.29 dev
Λογικά στις βραδυνές πρέπει να χεις καλύτερα χρώματα.
Δεύτερη ερώτηση. Αν βγάλεις φωτογραφια την ημέρα σου ενεργοποιει hht? Στη κατάληξη του τίτλου της φωτογραφίας (πάτα λεπτομέρειες) γράφει hht? Ή στο ενεργοποιει μόνο το βράδυ;
@Antretng iso 9746 και shutter 1/12 στα μαύρα
8.3.29 dev
Λογικά στις βραδυνές πρέπει να χεις καλύτερα χρώματα.
Δεύτερη ερώτηση. Αν βγάλεις φωτογραφια την ημέρα σου ενεργοποιει hht? Στη κατάληξη του τίτλου της φωτογραφίας (πάτα λεπτομέρειες) γράφει hht? Ή στο ενεργοποιει μόνο το βράδυ;
Το ενεργοποιεί.... Έβγαλα μια τώρα έξω στο μπαλκόνι με συννεφιά
Το ενεργοποιεί.... Έβγαλα μια τώρα έξω στο μπαλκόνι με συννεφιά
Έχει ακριβώς την ίδια κάμερα. Ειναι bug. Κανονικά την ημέρα δεν πρέπει να το ενεργοποιεί. Δεν περίμενα να μην το χουν διορθώσει στη stable.
Αν θες παραπάνω λεπτομέρεια την ημέρα, πήγαινε ρυθμίσεις και απενεργοποίησε την αυτόματη ενίσχυση νυκτερινής λήψης. Απλά μετά θα πρέπει να θυμάσαι το βράδυ να ενεργοποιείς το HHT.
Προσωπικά έχω ενεργό και το save previous mode οπότε την νυχτα αν τραβάω πολλαπλές φωτογραφίες δεν χρειάζεται κάθε φορά που μπαίνω να ενεργοποιώ το HHT (το κρατάει μέχρι να το απενεργοποιήσω).
Για οποιον του αρέσουν οι φωτογραφίες μου, στις ρυθμίσεις μου έχω βάλει την αντιθεση και καθαρότητα μια σκάλα πάνω. Η νεα κάμερα έχει πολύ μικρότερο sharpening από τις προηγούμενες.