Ερώτηση... Πώς κρίνετε ότι μια rom εχει battery drain? Από τις ελάχιστες ώρες που την αφήσατε; Θελει μερικές μέρες να κάτσει η rom. Η 8.3.15 για μένα τουλάχιστον έχει μακράν την καλύτερη αυτονομία από όσες έχω δουλέψει.
Ερώτηση... Πώς κρίνετε ότι μια rom εχει battery drain? Από τις ελάχιστες ώρες που την αφήσατε; Θελει μερικές μέρες να κάτσει η rom. Η 8.3.15 για μένα τουλάχιστον έχει μακράν την καλύτερη αυτονομία από όσες έχω δουλέψει.
Χρόνια πολλά παιδιά!!!
Την πάτησα
Έβαλα την 8.3.15 με downgrade τις caches και χτύπαγε το mi cloud
Φίλε μου όσο και να θέλει μέρες για να κάτσει η ρομ, τα Google services παρουσιάζουν μεγάλο battery drain και το συγκρίνω με την 9.1.3.0 που φορούσε το τηλ όταν το πήρα, όπου τα sot βάρουσαν με μέτρια χρήση 10 ώρες χαλαρά και 15 % υπολοιπομενη μπαταρία.
Χρόνια πολλά παιδιά!!!
Την πάτησα
Έβαλα την 8.3.15 με downgrade τις caches και χτύπαγε το mi cloud
Φίλε μου όσο και να θέλει μέρες για να κάτσει η ρομ, τα Google services παρουσιάζουν μεγάλο battery drain και το συγκρίνω με την 9.1.3.0 που φορούσε το τηλ όταν το πήρα, όπου τα sot βάρουσαν με μέτρια χρήση 10 ώρες χαλαρά και 15 % υπολοιπομενη μπαταρία.
Η rom είναι δοκιμασμενη. Όταν είχε βγει μας εδινε ίσως το καλύτερο sot.
Όπως έγραψα και παραπάνω, πέραν του χρόνου που χρειάζεται για να κάτσει η rom, σε αρκετές εταιρείες/συσκευές έχει random battery drains τα google services αυτό το καιρο. Αφήστε τη rom μερικές μέρες και βλέπετε. Αν πάλι δεν εχετε υπομονή ή πιστεύετε πραγματικά ότι φταίει η rom, γυρίστε σε αυτή που θεωρείτε καλύτερη . Εγώ απλά έγραψα την εμπειρία μου όπως κάνω πάντα