[XTRV-7.11.2 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 4/11 23:34)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
Το χαρακτηριστικό Smart Assistant στο Redmi3S δεν το βρήκα. Where is?
-
Σε redmi 3 pro (ido)
Μετά απο 2 ημέρες που δουλεύετε το τηλέφωνο με αυτή την rom
νομίζω οτι ΚΑΙ σε θέμα μπαταρίας πάμε πολύ καλά.
Μπράβο CHEFS.
Συνεχίστε την πάρα πολύ καλή δουλειά -
-
@spideman3 Added Smart Assistant to the 6.x/7.x Android devices
και σε ένα άλλο με global dev χθες που είδα δεν το είχε -
Στις ROM που έγιναν re-upload τουλάχιστον, ο smart assistant αφαιρέθηκε, όχι από δική μας παρέμβαση αλλά από το source. Δημιουργούσε προβλήματα στον launcher σε κάποιες συσκευές, αρκετά σοβαρά (δεν άνοιγε καν).
-
-
τελικα εχει πολλα κολληματα και αργει πολυ με αυτη τη ρομ σε ΡΝ2. μετα απο καποια ωρα αδρανοιας σημερα δε ανοιγε καν! ενοω οτι ηταν ανοιχτο αναβοσβηνε το λεντ της ειδοποιησης αλλα πατωντας το power δε ενοιγε το τηλεφωνο. επεστρεψα στη 7.9.21 χτρν που ημουν.
-
Λοιπόν μετά από καιρό με AOSP επέστρεψα στην MIUI κυρίως λόγω κάμερα. Στα τις rom, μετά από μία μέρα χρήσης δεν έχω βρει το παραμικρό bug και γενικώς η rom πηγαίνει νερό! Το aroma μετράει πάρα πολύ και δούλεψαν σωστά όλες οι επιλογές που έκανα. Η μπαταρία φαίνεται μια χαρά αλλά επειδή ήταν μετά από clean install και έπρεπε να κατεβάσω και να σετάρω τα πάντα από την αρχή η κατανάλωση δεν θα είναι η συνηθισμένη μου. Το φόρτισα στο 100 και μέχρι αύριο θα ξέρω καλύτερα πως πάει η μπαταρία. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα!!
Στάλθηκε από το RedMi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εμένα μου φαίνεται ότι κολλάει πολύ το κινητό (φορτώνει συνέχεια σε κάποιες εφαρμογές) πρώτη φορά το βλέπω έτσι τόσο αργό
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες