Διαφήμιση

Redmi note 4X Miui 9

• Καλησπέρα φίλε, έχω περάσει την MIUI 9 Global 7.11.2 Beta. Δεν έχω κανένα απολύτως θέμα, και πιστεύω πως τα όποια προβλήματα υπάρχουν στην Beta (αν υπάρχουν, δεν έχω δει κάποιο εγώ προσωπικά) θα εκλείψουν στην Stable που απ' όσο θυμάμαι θα βγει μέσα στον μήνα. Οπότε αν θες περιμένεις, αν θες περνάς στην δοκιμαστική.
    • Καλησπέρα και σε εσένα φίλε μου!Ρωτάω μήπως έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα.πιο πολύ για την διαχείριση της μπαταρίας με ενδιαφέρει.Με την 8 είμαι μια χαρά, με την χρήση που κάνω με βγάζει 2μιση μέρες άνετα.Είναι πιο γρήγορη η 9;Ξέρεις αν υποστηρίζει face lock;

=============== Νοε 9th 2017, 9:40pm ===============
      Καλησπέρα παιδιά!Έχουμε εντυπώσεις από miui 9.Mου ήρθε ενημέρωση αλλά δεν την έκανα.
    • Διαφήμιση
    • Εχθες παρελαβα ενα redmi note global 3/32 .
      Καταπλξκτικο τηελφωνο.
      Ηρθε με 8 και αφου εκανα καποιες ρυθμισεις και γεμισα την μπαταρια εκανα το update που μου ελεγε σε 9 με ΟΤΑ.
      Η μπαταρια ειναι απλα μοναδικη.
      Εβγαλα 10.30 ωρες SOT με την μπαταρια να ειχε ακομη 30%.
      Δηλαδη ανετα εβγαζε 12-13 ωρες.
      Πραγματικα δεν εχω ξαναδει τετοιους χρονους ποτε.
      Ειναι αρκετα γρηγορο και μπορω να πω οτι με τα λεφτα αυτα κλεβεις εκλησια που λεμε.ξεχασα να πω οτι στην αναμονη το κινητο δεν καιει απολυτως τιποτα μα απολυτως τιποτα το τονιζω.
      Ειναι απιστευτη η διαχειρηση της μπαταριας που κανει.
    • Χα χα χα αυτο με την μπαταρια ειναι αφυσικο, κοιμηθηκα με 20% και απενεργοποιησα το wifi μην το βρω κλειστο οταν ξυπνησω, μετα απο 8 ωρες το βρηκα στο... 20% !

Ο/H GergeGP έγραψε:

ξεχασα να πω οτι στην αναμονη το κινητο δεν καιει απολυτως τιποτα μα απολυτως τιποτα το τονιζω.
    • Ο/H stilloading έγραψε:

Χα χα χα αυτο με την μπαταρια ειναι αφυσικο, κοιμηθηκα με 20% και απενεργοποιησα το wifi μην το βρω κλειστο οταν ξυπνησω, μετα απο 8 ωρες το βρηκα στο... 20% !

Ο/H GergeGP έγραψε:

ξεχασα να πω οτι στην αναμονη το κινητο δεν καιει απολυτως τιποτα μα απολυτως τιποτα το τονιζω.

Πραγματικα παρανοικο τηλεφωνο...χα χα χα χα
    • Τι να κάνουμε...η xiaomi με αυτό το μοντέλο έκλεισε σπίτια...ΧΙ χι χι...!!Πέρασα και σήμερα την 9..Το είχα βγάλει απο την φόρτιση 2:45 το μέσημερι με 94% έκανα λήψη και εγκατάσταση και από εκεινη6την ώρα το σκαλίζω αρκετά συν τηλέφωνα και μηνύματα και είμαι το στο 82%!
    • Διαφήμιση