Προβλημα με wifi se RN3 Pro (Kenzo)
-
-
Ο/H chief έγραψε:
Σήμερα στο kenzo του αδερφού μου ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το κουμπί του wifi. Δε μπορώ να ανοίξω το wifi ούτε από το κουμπί συντόμευσης κατεβάζοντας την οθόνη, ούτε από τις ρυθμίσεις. Σα να μη λειτουργεί το touch, ωστόσο όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά. το κινητό έχει την xtrv 9.2.1.0. Δοκίμασα wipe dalvik/art cache, cache, και ξανα flash την ίδια rom από πάνω αλλά τίποτα. Καμιά άλλη ιδέα?
Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου. -
όχι το κινητό έχει αυτή τη rom εδώ και αρκετούς μήνες. και ο αδερφός μου γενικά δεν ξέρει να πειράζει τέτοια. μια φορά του μπήκε καταλάθος στο twrp και νόμιζε ότι χάλασε το κινητό του
θα δοκιμάσω αύριο να φλασάρω μια fastboot rom που πρότεινε και ο Γιώργος και βλέπουμε...Winners find a way, losers find an excuse -
Έχετε να μου προτείνεται καποιο κατάστημα για service xiaomi στην Αθήνα γιατί το πήγα σε ένα μαγαζί στη Χαλκίδα και μου είπε ότι δεν ανοίγει xiaomi και τα στέλνει και αυτός Αθήνα με αποτέλεσμα να έχω το κινητό μετά τις 20 Αυγούστου. Σίγουρα το πρόβλημα με το wifi θα είναι θέμα hardware γιατί άλλαξα 2-3 rom και dev (china & global) και stable και εξακολουθώ να μην μπορώ να ενεργοποιήσω το wifi. Είδα κάτι βιντεάκια στο youtube που άνοιγαν το κινητό αλλά λέω να μη ρισκάρωWinners find a way, losers find an excuse
-
Δες το κατάστημα apiastos.gr , έχω ακούσει καλά λόγια αλλά προσωπικά δεν το έχω χρειαστεί
-
To apiastos.gr δεν είναι φυσικό κατάστημα να ξέρετε και λειτουργεί από Σόφια Βουλγαρίας.
Μια ενημέρωση κάνω μόνο φυσικά.
Και εγώ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ναι το διάβασα αυτό. Στέλνουν courier να παραλάβει το κινητό και επιστρέφεται με courier επίσης. Με προβληματίζει λίγο αυτό όσον αφορά τις χρεώσεις αλλά θα μιλήσω μαζί τους στο τηλέφωνο και βλέπουμε...Winners find a way, losers find an excuse
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0