[Ενημέρωση 21/04/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
@gtette Γιώργο κάποτε όταν είχαμε miui 7 περιμέναμε την miui 8.
Τώρα με την ίδια ανυπομονησία περιμένουμε το miui 9. Πιστεύω πως το αθάνατο Hermes δεν θα δει άλλο miui πέρα από το 9.
Καιρό έχω να σκαλίξω το κινητό μου... Άντε να δούμε τίποτα καινούργιο.
Κριμα όμως που δεν μας έδωσαν ούτε μια αναβάθμιση στο Android τόσο καιρο. Με lollipop ξεκινήσαμε και με lollipop θα καταληξουμε. Το αγόρασα Νοέμβριο του 2015 και πραγματικά έχω μείνει ευχαριστημένος από τα χρήματα που ξοδεψα και τι πήρα. Είχα καιρό να γράψω στο φόρουμ. Χάρηκα που ξαναεγραψα έστω και το τόσο απλό μήνυμα.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Σε mi 5s plus έχει κάποιος άλλος προβλήματα με την εκτύπωση emails σε miui9 ;;;
(να κλείνει όταν επιλέγουμε εκτύπωση) -
Ο/H pechr έγραψε:
Το αγόρασα Νοέμβριο του 2015 και πραγματικά έχω μείνει ευχαριστημένος από τα χρήματα που ξοδεψα και τι πήρα. Είχα καιρό να γράψω στο φόρουμ. Χάρηκα που ξαναεγραψα έστω και το τόσο απλό μήνυμα.
-
Έχω κάψει όλα τα εγκεφαλικά μου κύτταρα με τον μικρό μου.
Αυτός είναι ο λόγος που χάθηκα.
Διαβάζω συχνά στο φόρουμ, υπάρχει αρκετή υποστήριξη από πολλά παιδιά, αν χρειαστεί τότε μπορεί να προσθέσω κι εγώ κάτι, έτσι για να γεμίζουν οι σελίδεςRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Την 9.1.4 ,που έχει σταλεί στo mail , την έχει δοκιμάσει κανείς;
-
Ο/H pechr έγραψε:
@gtette Γιώργο κάποτε όταν είχαμε miui 7 περιμέναμε την miui 8.
Τώρα με την ίδια ανυπομονησία περιμένουμε το miui 9. Πιστεύω πως το αθάνατο Hermes δεν θα δει άλλο miui πέρα από το 9.
Καιρό έχω να σκαλίξω το κινητό μου... Άντε να δούμε τίποτα καινούργιο.
Κριμα όμως που δεν μας έδωσαν ούτε μια αναβάθμιση στο Android τόσο καιρο. Με lollipop ξεκινήσαμε και με lollipop θα καταληξουμε. Το αγόρασα Νοέμβριο του 2015 και πραγματικά έχω μείνει ευχαριστημένος από τα χρήματα που ξοδεψα και τι πήρα. Είχα καιρό να γράψω στο φόρουμ. Χάρηκα που ξαναεγραψα έστω και το τόσο απλό μήνυμα.
Ανυπομονώ να σκαλίξω κι εγώ το κινητό μου για να δω κάτι το καινούργιο. Ελπίζω τα παιδια να μας την δώσουν ( MIUI ROM for Redmi Note 2 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ) σύντομα σε XTRV by xiaomi-miui.gr .
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΙΑ.
Να ξέρετε ότι τα Xiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν!!!! -
Ο/H Vangelis Chatzigeorgiou έγραψε:
Την 9.1.4 ,που έχει σταλεί στo mail , την έχει δοκιμάσει κανείς;
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk. -
πολυ καλη!
-
Paulos13 για την 9.1.4 λες; Ποιο κινητό έχεις;
-
-