Αυτό που λέει ο @agmg είναι ότι προτού κάνεις εγκατάσταση την rom παίρνεις πρώτα ένα backup (άμα πάει κάτι στραβά να μπορέσεις να το επαναφέρεις) και μετά πάνε στην κατηγορία wipes, advanced wipe και επιλεγείς dalvik/ART cache, system, data, internal storage και cache και σέρνεις προς στα δεξιά. Και μετά από ψάξιμο βρήκα του @caeser τον οδηγό που είναι εδώΟ/H drivth έγραψε:
Ο/H Boubikos έγραψε:
Θα μπορούσατε να μου προτείνετε έναν οδηγό για καθαρή εγκατάσταση δηλαδή να σβήσω και τους άχρηστους φάκελους που βρίσκονται μέσα στο internal storage(θέλω το internal storageνα έχει μόνο τους καινούργιους φάκελους που θα χρησιμοποίει η καινούριας rom) έχω το Redmi note 2 με XTRV V8.2.1.0 stable και θέλω να περάσω την arΩma V9.2.2.0 stable.
Ευχαριστώ έκτον προτέρων.
Δηλαδή για να καταλάβω και εγώ καλύτερα για τελείως καθαρή εγκατάσταση σέρνουμε τη μπάρα και κάνουμε fr και μετά επιπλέον κάνουμε wipe internal storage η το δεύτερο καλύπτει το πρώτο αφού θα σβήσουν όλα από μέσα?Ο/H agmg έγραψε:
Όταν είσαι μέσα στο TWRP και είσαι έτοιμος να κάνεις τα wipes πριν εγκαταστήσεις τη νέα rom πας Advanced Wipe και επιλέγεις και το Internal Storage. Φρόντισε να έχεις backup φυσικά...
[Ενημέρωση 21/04/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Μόλις έκανα τα wipes για καθαρή εγκατάσταση. Διέγραψα και το internal storage και ενώ βλέπει το κινητό ο υπολογιστής αντιγράφει δεν τη rom μέσα στο τηλέφωνο. Κολλάει το σύμπαν κατά την αντιγραφή. Εν τω μεταξύ, τον χώρο αποθήκευσης του κινητού ο υπολογιστής τον βλέπει σαν άγνωστη χωρητικότητα. Τι κάνουμε οεο?
-
-
@drivth Δοκίμασε να κάνεις format data από το TWRP
@teobitoulas Η xtrv είναι ελληνική custom rom που φτιάχνουν τα παιδιά εδώ και είναι βασισμένη σε china source. Εννοείται ότι έχει Ελληνικά. Προσωπικά την προτιμώ από τις official γιατί βλέπω καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας και κυρίως ram στα κινητά μου. Έχει και πολλά άλλα καλούδια πέρα από αυτό. Βέβαια δοκίμασε κι εσύ ώστε να έχεις προσωπική άποψηWinners find a way, losers find an excuse -
Ωραίαα τότε θα τήν δοκιμάσω. Απο xtrvbeta1-8.1 κάνω factory reset και την περνάω? Επίσης ποια η διαφορά xtrv με arΩma?
-
Ο/H drivth έγραψε:
Μόλις έκανα τα wipes για καθαρή εγκατάσταση. Διέγραψα και το internal storage και ενώ βλέπει το κινητό ο υπολογιστής αντιγράφει δεν τη rom μέσα στο τηλέφωνο. Κολλάει το σύμπαν κατά την αντιγραφή. Εν τω μεταξύ, τον χώρο αποθήκευσης του κινητού ο υπολογιστής τον βλέπει σαν άγνωστη χωρητικότητα. Τι κάνουμε οεο?
Ο/H chief έγραψε:
@drivth Δοκίμασε να κάνεις format data από το TWRP
@teobitoulas Η xtrv είναι ελληνική custom rom που φτιάχνουν τα παιδιά εδώ και είναι βασισμένη σε china source. Εννοείται ότι έχει Ελληνικά. Προσωπικά την προτιμώ από τις official γιατί βλέπω καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας και κυρίως ram στα κινητά μου. Έχει και πολλά άλλα καλούδια πέρα από αυτό. Βέβαια δοκίμασε κι εσύ ώστε να έχεις προσωπική άποψη
-
Ο/H sitelem2 έγραψε:
έβαλα την aroma και την xtrv και η 2 όταν ανοίγω τις φωτογραφίες μου βγάζει σφάλμα τώρα έχω την aroma πάλι αλλα τα ίδια μου κάνει Redmi_Note_2
-
Ο/H teobitoulas έγραψε:
Ωραίαα τότε θα τήν δοκιμάσω. Απο xtrvbeta1-8.1 κάνω factory reset και την περνάω? Επίσης ποια η διαφορά xtrv με arΩma?
Αν κάτσει στραβά κάνεις μετά ένα fr.
Η aroma έχει ένα script παραμετροποίησης και βοηθάει στην εγκατάσταση. Ψάξε λίγο, έχει τόνους πληροφορίες στο φόρουμ. -
ευχαριστω πολυ!!
-
Ο/H sitelem2 έγραψε:
Ο/H sitelem2 έγραψε:
έβαλα την aroma και την xtrv και η 2 όταν ανοίγω τις φωτογραφίες μου βγάζει σφάλμα τώρα έχω την aroma πάλι αλλα τα ίδια μου κάνει Redmi_Note_2
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-