ok! σε ευχαριστω πολυ για την διευκρίνηση.Ο/H amavroudis έγραψε:
Αλλο official stable και άλλο aroma ή xtrv stable. Σε official xiaomi stable αναφέρομαι παραπάνω. Ναι, αυτή που περνάς με fastboot.
[Ενημέρωση 21/04/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Τελικά εγώ τι να κάνω;;;;
Να περιμένω διόρθωση ή να δοκιμάσω ξανά εγκατάσταση;;Ψηλός είμαι, ότι θέλω λέω
Να είμαστε καλά, να γινόμαστε χάλια -
-
Λοιπόν, έβαλα την Stable V9.2.2.0 (Rolex) σε REDMI 4A και όλα δείχνουν μια χαρά.
Συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε! -
Παιδιά, από xtrv stable 8.5.3.0 σε aroma stable θέλει factory reset ; Αυτό είναι η καθαρή εγκατάσταση που διαβάζω; Δηλαδή αν κάνω factory reset κανω καθαρή εγκατάσταση;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H ndlns έγραψε:
Παιδιά, από xtrv stable 8.5.3.0 σε aroma stable θέλει factory reset ; Αυτό είναι η καθαρή εγκατάσταση που διαβάζω; Δηλαδή αν κάνω factory reset κανω καθαρή εγκατάσταση;
-
-
Γεια σας παρατηρώ ότι δεν φτιάχνει αντίγραφο ασφαλείας!!!Παρολου που το έχω πατήσει πολλές φορές!
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H ndlns έγραψε:
Και εγώ νόμιζα από stable σε stable δε χρειάζεται factory reset. Εγώ και στις 2 συσκευές μου πέρασα σε stable arΩma από XTRV και δεν έχω κανένα πρόβλημα (εκτός βέβαια από αυτό με τις ρυθμίσεις ήχου στο Max 2 όπου το έχουν και άλλοι)Ψηλός είμαι, ότι θέλω λέω
Να είμαστε καλά, να γινόμαστε χάλια -
Ο/H seitman έγραψε:
Και εγώ νόμιζα από stable σε stable δε χρειάζεται factory reset. Εγώ και στις 2 συσκευές μου πέρασα σε stable arΩma από XTRV και δεν έχω κανένα πρόβλημα
-
-
@georgechris
Αν η stable που φοράς είναι με android 7.0 μπορείς να δοκιμάσεις να την περάσεις χωρίς factory reset , αν έχεις προβλήματα τότε θα χρειαστεί factory reset ..