@gkalen τελικα η εκδοση που εχω ειναι 6.0.1 . απλα ελεγα μηπως απεφευγα το factory reset! κανοντας wipe θα χαθει οτι εχω μεσα στο κινιτο? (εντελως ασχετος)! Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
[Ενημέρωση 21/04/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
@georgechris
Θα βάλεις το twrp που θα βρεις μέσα στο ζιπ της ρομ που θες να βάλεις και είναι με android 7.0 ..
Μετά θα προχωρήσεις σε εγκαταστάση χωρίς να κάνεις factory reset ..
Αν δεις ότι δεν έχεις προβλήματα μπορείς να μείνεις όπως είσαι , αλλιώς θα κάνεις factory reset ..
Με wipe και swipe to factory reset δεν χάνεις τίποτα εκτός του ότι θα πρέπει να στήσεις το τηλέφωνο από την αρχή .. αν επιλέξεις να σβήσεις κάποιο storage τότε θα τα χάσεις όλα .. -
-
Σε kenzo με aroma stable, δεν μου δουλεύει το mi τηλεχειριστήριο. Βγάζει σφάλμα, ότι συσκευή και να βάλω. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί; Έχω κάνει επανεκκίνηση, αλλά τίποτα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H ndlns έγραψε:
Σε kenzo με aroma stable, δεν μου δουλεύει το mi τηλεχειριστήριο. Βγάζει σφάλμα, ότι συσκευή και να βάλω. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί; Έχω κάνει επανεκκίνηση, αλλά τίποτα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H ndlns έγραψε:
Winners find a way, losers find an excuse -
-
-
-
Πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader ε το mi account σου, ξεκινάς δηλαδή με αυτό --->
Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Υ.Γ. Το θέμα με το fc όταν έμπαινες στο μενού ήχοι και δόνηση. Διορθώθηκε. Τουλάχιστον στο markw που το δοκίμασα. Το είχαν και άλλα κινητά αυτό το πρόβλημα.ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Λογαριασμό Mi Account έχω αλλά δεν ξέρω αν έχει κλειδωμένο bootloader.
Αυτό που θέλω να μάθω εάν η Rom είναι πιο σταθερή από τις επίσημες που δίνει η Xiaomi.