Εγώ το έβγαλα πριν κάνω εγκατάστασή αλλά αυτό μπήκε έτσι κι αλλιώς
[XTRV-7.11.23 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 25/11 19:55)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Αν έχεις aroma πήγαινε τροποποίηση και άλλαξέ τοOpen-source is the future
-
-
-
Καλησπέρα παιδιά, σε MI5 (Gemini) όλα δείχνουν καλά. Βρήκα αυτή την δυσλειτουργία (bug). Ανάβεις τον φακό-φλας και κλείνεις το καπάκι (για να περπατήσεις στο πάρκο) με το που ανοίγεις το καπάκι στο lock screen έχει τον φακό και μπορείς να τον κλείσεις (χωρίς να ξεκλειδώσεις το κινητό). Έλα που δε λειτουργεί. Ενώ απενεργοποιεί το εικονίδιο στην εφαρμογή δεν κλείνει το φλας. Πρέπει να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο να πατήσεις το εικονίδιο για να "ανοίξει" ο φακός και να το πατήσεις πάλι για να κλείσεις τον φακό και να σβήσει επιτέλους το φλας.
Το bug εμφανίζεται όταν έχεις ενεργοποιήσει το ξεκλείδωμα του κινητού με αναγνώρηση προσώπου.
Ακόμα στον updater άμα κολήσει το αρχείο μπορείς πλέον να προσπαθήσεις να το κατεβάσεις πάλι αλλά στην νέα προσπάθεια δεν φαίνετε το ποσοστό με γράμματα μόνο η πράσινη μπάρα που γεμίζει. Αυτά!! -
Ο/H Ebonwoulfe έγραψε:
Πρέπει να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο να πατήσεις το εικονίδιο για να "ανοίξει" ο φακός και να το πατήσεις πάλι για να κλείσεις τον φακό και να σβήσει επιτέλους το φλας.
Καμιά ιδέα;
-
Ο/H prekasg έγραψε:
επίσης να αναφέρω ότι η τελαυταία rom (mi6) δεν είναι και η καλύτερη
λίγο ποιο αργό το κινητό χάνω και κάποιες ειδοποιήσεις
έχω και σφάλμα στο τηλεχειστηριο όταν ανοίγω την εφαρμογή
-
Το ανέφερα και στην προηγούμενη ROM, συνέβη και σε αυτή (AROMA) σε Redmi Note 2.
Κατά την εγκατάσταση επέλεξα να εγκατασταθεί και το swift keyboard, παρόλα αυτά μόνο το google υπάρχει. -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δοκίμασε να μην κάνεις Root καθόλου.
Μάλιστα πριν κάνεις Flash κάνε και απεγκατάσταση του Super User.
-
-
Ρυθμίσεις - πρόσθετες ρυθμίσεις - led ειδοποίησης..... Έχουν βγάλει την επιλογή για αλλαγή χρώματος του led ή είναι κάπου άλλου?
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0