[XTRV-7.11.30 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 02/12 20:02)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Καλημέρα, περάστηκε με ΟΤΑ σε redmi pro χωρίς κανένα πρόβλημα, η προηγούμενη μου φαινόταν λίγο πιο σβέλτη.
Ένα θεματακι έχω και σε αυτή με τα ασύρματα δίκτυα, καθώς και με το GPS χάνεται το σήμα συχνά πυκνά στην πλοηγηση. Στην εγκατάσταση επέλεξα να περάσει το Europe GPS fix.
To magiks περνάει το safetynet επιλέγω hide την εφαρμογή του PayPal και της Πειραιώς αλλά δεν κρύβεται. Με Tapatalk κάνω αναζήτηση να βρω εδώ μέσα οδηγίες για το magiks και δεν δουλεύει η αναζήτηση!
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Καλή σας ημέρα! Ερώτηση προς οποιονδήποτε κάτοχο Mi5 gemini : Η συγκεκριμένη arωma rom είναι οκ? Ρωτάω μιας και πρόκειται να εγκαταστήσω για πρώτη φορά arωma rom βασισμένη σε MIUI 9, καθώς έχω μείνει από τον Μάϊο με την xtrv 7.5.4 (με την οποία έχω μείνει κατενθουσιασμένος από τότε).Λογικά την περνάω απλά με wipe cashe και dalvik και αααααν κάτσει καμιά κουτσουκέλα ,ξαναδοκιμάζω με fr, σωστά? Κάτι άλλο ακόμα...έχω την έκδοση TWRP 3.1.0-1 by Geoanto, να βάλω κάποια άλλη? ΕυχαριστώEricsson GA 318 - Ericsson GF 768 - Nokia 6110 - Panasonic GD92 - Nokia 6210i - Nokia 6310i - Nokia 7210 - Panasonic X70 - Motorola V600 - Sony Ericsson K510i - Sony Ericsson K750i - Sony Ericsson W660 - LG GT500 Puccini - Samsung Galaxy Y S5360 - Samsung Galaxy Grand Neo I9060 - Xiaomi Mi5
-
-
-
-
-
Ο/H Giorgos4271 έγραψε:
Καλή σας ημέρα! Ερώτηση προς οποιονδήποτε κάτοχο Mi5 gemini : Η συγκεκριμένη arωma rom είναι οκ? Ρωτάω μιας και πρόκειται να εγκαταστήσω για πρώτη φορά arωma rom βασισμένη σε MIUI 9, καθώς έχω μείνει από τον Μάϊο με την xtrv 7.5.4 (με την οποία έχω μείνει κατενθουσιασμένος από τότε).Λογικά την περνάω απλά με wipe cashe και dalvik και αααααν κάτσει καμιά κουτσουκέλα ,ξαναδοκιμάζω με fr, σωστά? Κάτι άλλο ακόμα...έχω την έκδοση TWRP 3.1.0-1 by Geoanto, να βάλω κάποια άλλη? Ευχαριστώ
- Αρχικά κράτα ένα nandroid backup κάπου εκτός κινητού για κάθε ενδεχόμενο.
- Βγήκε νέοTWRP 3.2.0 ,αν θέλεις το περνάς
MI 5 using Tapatalk -
Ευχαριστώ πολύ φίλε Markito! Ηδη εχω κανει backup στο TWRP, να κρατησω εννοεις και στο PC?Ericsson GA 318 - Ericsson GF 768 - Nokia 6110 - Panasonic GD92 - Nokia 6210i - Nokia 6310i - Nokia 7210 - Panasonic X70 - Motorola V600 - Sony Ericsson K510i - Sony Ericsson K750i - Sony Ericsson W660 - LG GT500 Puccini - Samsung Galaxy Y S5360 - Samsung Galaxy Grand Neo I9060 - Xiaomi Mi5
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0