Το ότι το είπες ισχύει... το λόγο δεν καταλαβαίνω. Γιατί να πάρεις το κινέζικο redmi note 4 , που του λείπει η 800αρα μπάντα και ευρωπαικός φορτιστής και μάλιστα ακριβότερα μάλιστα από το global?
Δες λίγο την υπογραφή μου για redmi note 4 και θα καταλάβεις. Προφανώς κάτι δεν έχεις καταλάβει στις εκδόσεις
Το ότι το είπες ισχύει... το λόγο δεν καταλαβαίνω. Γιατί να πάρεις το κινέζικο redmi note 4 , που του λείπει η 800αρα μπάντα και ευρωπαικός φορτιστής και μάλιστα ακριβότερα μάλιστα από το global?
Δες λίγο την υπογραφή μου για redmi note 4 και θα καταλάβεις. Προφανώς κάτι δεν έχεις καταλάβει στις εκδόσεις
Γι αυτο ακριβως ζητησα την γνωμη σας, γιατι οντως δεν εχω ιδεα για πολλα θεματα με τις εκδοσεις..
Θα διαβασω τωρα τις διαφορες απο τα link της υπογραφης σου .. ευχαριστω για την απαντηση, θα επανελθω σε λιγο..
Στου κουφού την πόρτα....παρ την πόρτα και φύγε....
Δεν χρειάζεται να διαβάσεις τίποτα και να τσαλακώνεις με ονομασίες επί ονομασιών τον εγκέφαλό σου.
Παίρνεις από το link που σου έδωσε ο @NasDriver.
Να αναγράφει στο κουτί με κόκκινα γράμματα "Global Version" και να έχει Product Number : 2016102 (αυτά πάνε πακέτο έτσι κι αλλιώς).
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά....με λίγα λόγια μου λέτε να πάρω από το Link που έβαλε ο @NasDriver και απλά τηλεφωνικά να ρωτήσω αυτά που γράφει για να έχω και 800αρα μπάντα ...!!
Στου κουφού την πόρτα....παρ την πόρτα και φύγε....
Ναι.
Και εάν κανείς παραγγελία από Internet να γράψεις ότι θες global version 2016102.
Αν και κατά 99% αυτό θα πάρεις.
Πρόσεξε γιατί υπάρχουν σκουτζομαγαζιά που δίνουν 1 χρόνο εγγύηση και άλλα που δίνουν 2 χρόνια. Για 5-10 ευρώ παραπάνω... θα σου έλεγα να προτιμήσεις την 2ετια.