Επιλογή συσκευής
-
-
Ο 625 είναι πιο ισχυρός και είναι 14nm ενώ ο 435 είναι 28nm....Αυτό σημαίνει ότι ο 625 πέρα από το πιο ισχυρός θερμαίνεται λιγότερο και κρατάει περισσότερο η μπαταρία(από θέμα επεξεργαστή και μόνο μιλάω γιατί παίζουν και άλλα ρόλο για τη κατανάλωση μπαταρίας, όπως πχ το μέγεθος της οθόνης). Εγώ λόγω αυτονομίας σε note θα προτιμούσα τον 625.
Όσο για το 5 γενικότερα, η xiaomi με ό,τι υλικά της έχουν ξεμείνει, είπε μα φτιάξει ένα κινητόOpen-source is the future -
Ο/H pelemponis έγραψε:
Καλησπερα σε ολους!!
Σημερα ειδα το Xiaomi Redmi Note 5A Prime Dual Gold 32GB/3GB το οποιο εχει πανω του snapdragon 435, η ερωτηση μου ειναι η εξης..
Ειναι καλυτερος απο τον 625? Απο διαφορα site που ειδα δεν υπαρχει και καμια ουσιαστικη διαφορα..και τελος αν το κινητο που σας προανεφερα
θα το αγοραζατε..
Πολύ ανώτερος κατασκευαστικά ο 625.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H pelemponis έγραψε:
Καλησπερα σε ολους!!
Σημερα ειδα το Xiaomi Redmi Note 5A Prime Dual Gold 32GB/3GB το οποιο εχει πανω του snapdragon 435, η ερωτηση μου ειναι η εξης..
Ειναι καλυτερος απο τον 625? Απο διαφορα site που ειδα δεν υπαρχει και καμια ουσιαστικη διαφορα..και τελος αν το κινητο που σας προανεφερα
θα το αγοραζατε..
Πολύ ανώτερος κατασκευαστικά ο 625.
Χμμ... σαν να εχεις δικιο... δεν το ειχα σκεφτει ετσι...
=============== Δεκ 22nd 2017, 12:13pm ===============
Καλησπερα σε ολους!
Μετα απο πολυ ψαξιμο και με βαση τα οικονομικα μου στοιχεια..κατεληξα στο Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) (3GB/32GB) Black ..και το πηρα στα 151 € ...
Πιτευω οτι εκανα καλη αγορα και δεν θα το μετανιωσω..ετσι και αλλιως το κινητακι τα σπαει!!Στου κουφού την πόρτα....παρ την πόρτα και φύγε.... -
Καλορίζικο φίλε.
Το πήρες με τιμολόγιο τελικά; Αν επιτρέπετε, πόσο σου βγήκε; Το ρωτάω γιατί σε κάποια καταστήματα δεν βλεπω να αφαιρούν ολόκληρο το ΦΠΑ από τη τιμή που το πουλάνε. -
Ο/H pelemponis έγραψε:
Πιτευω οτι εκανα καλη αγορα και δεν θα το μετανιωσω..ετσι και αλλιως το κινητακι τα σπαει!!
Έπρεπε να περιμένεις λίγο ακόμα μέχρι να έρθει το Redmi 8!!!!
Καλορίζικο!! Πραγματικά ΤΑ ΣΠΑΕΙ το εργαλείο!Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H pelemponis έγραψε:
Πιτευω οτι εκανα καλη αγορα και δεν θα το μετανιωσω..ετσι και αλλιως το κινητακι τα σπαει!!
Καλορίζικο!! Πραγματικά ΤΑ ΣΠΑΕΙ το εργαλείο!
Πω πω φιλε και διαβασα στην αρχη το ΟΧΙ ΟΧΙ που εγραψες..και παγωσα..και λεω οχι ρε φιλε μα@@@@α εκανα...μετα διαβασα και το υπολοιπο και ηρεμησα...
Βασικα δεν το εχω παραλαβει ακομα.. θα παω να το παρω εγω απο το καταταστημα εκει θα το πληρωσω κιολας..οποτε προλαβαινω ν αλλαξω γνωμη
=============== Δεκ 22nd 2017, 12:57pm ===============
Τωρα που θα το παρω, χρειαζεται να του περασω κατι, να κατεβασω κατι απο εδω?Στου κουφού την πόρτα....παρ την πόρτα και φύγε.... -
Θα ανεβάσεις screenshot about miui version και βλέπουμε
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Καλορίζικο φίλε.
Το πήρες με τιμολόγιο τελικά; Αν επιτρέπετε, πόσο σου βγήκε; Το ρωτάω γιατί σε κάποια καταστήματα δεν βλεπω να αφαιρούν ολόκληρο το ΦΠΑ από τη τιμή που το πουλάνε.
Στου κουφού την πόρτα....παρ την πόρτα και φύγε.... -
Ο/H pelemponis έγραψε:
Απο εκει που θα το παρω κοβουν μονο αποδείξεις λιανικής και θα το παρω στα 151 €...
Δεν λέω παραπάνω...αλλά είναι ΠΠΠΠΠολύ ύποπτο το ότι δεν κόβουν τιμολόγιο. ΑΦΜ έχουν;
ΠΡΟΣΕΧΕ μην την πατήσεις για 5-10 ευρώ!
Από ποιο μαγαζί θα το πάρεις;
Στα ίδια λεφτά θα σου βρεί το 4/64 με τιμολόγιο ρε άντρα!!!!Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H pelemponis έγραψε:
Απο εκει που θα το παρω κοβουν μονο αποδείξεις λιανικής και θα το παρω στα 151 €...
Δεν λέω παραπάνω...αλλά είναι ΠΠΠΠΠολύ ύποπτο το ότι δεν κόβουν τιμολόγιο. ΑΦΜ έχουν;
ΠΡΟΣΕΧΕ μην την πατήσεις για 5-10 ευρώ!
Από ποιο μαγαζί θα το πάρεις;
Στα ίδια λεφτά θα σου βρεί το 4/64 με τιμολόγιο ρε άντρα!!!!
Στου κουφού την πόρτα....παρ την πόρτα και φύγε....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα