Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
Ο/H laios23 έγραψε:
@jor1ge Συγγνωμη που ρωταω αλλα επειδη ειμαι ασχετος...το ξεκλειδωμα που λες ποτε και γιατι πρεπει να το κανουμε???εμενα που θα ερθει με Global απο Banggood χρειαζεται να το κανω?
Υπάρχουν οδηγοί στο φόρουμ που σου εξηγούν πως το κάνεις με πολύ απλά και κατατοπιστικα βήματα. -
Αν θελεις σε παρακαλω μπορεις να μου ποσταρεις το νημα για να το βρω αυτο που λες???Επισης αν ειναι οκ με την Global stable γτ να θελω να περασω ελληνικες η dev?Προσφερουν κατι παραπανω?Λεω εγω ο ασχετος τωρα!Ευχαριστω
-
Ο/H laios23 έγραψε:
Αν θελεις σε παρακαλω μπορεις να μου ποσταρεις το νημα για να το βρω αυτο που λες???Επισης αν ειναι οκ με την Global stable γτ να θελω να περασω ελληνικες η dev?Προσφερουν κατι παραπανω?Λεω εγω ο ασχετος τωρα!Ευχαριστω
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Και μετά αυτό.
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
(Απο το 2ο βημα ξεκινάς γιατί έχεις την stable)
Γιατί στις αλλες ρομ δεν έχεις προεγκατεστημένες εφαρμογές που δε σου χρειάζονται και τρεχουν μονες στο παρασκήνιο, έχεις πολυ καλύτερη διαχείριση των εργασιών του κινητού οπότε και αρκετή καλύτερη κατανάλωση μπαταρία. Και αλλά αρκετά πράγματα που μπορεί να σου απαντήσει κάποιος που τα γνωρίζει αρκετα καλύτερα.
Μπορείς να διαβάσεις και καποια πραγματα εδω
[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης. -
@laios23 Όταν έρθει το κινητό θα ανεβάσεις μια φωτογραφία από τις Ρυθμίσεις και το σχετικά με το τηλέφωνο. Αν όντως η rom σου είναι η επίσημη global, μπορείς να μείνεις έτσι, ώστε να δεις αν σου κάνει. Αν αργότερα, για οποιονδήποτε λόγο, θες να αλλάξεις rom, θα σου δώσουμε τις κατάλληλες οδηγίες.
Το ξεκλείδωμα του bootloader είναι καλό να γίνεται, άσχετα αν αλλαχτεί η rom, γιατί σε περίπτωση που εμφανιστεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα, θα έχεις τη δυνατότητα να το συνεφέρεις πιο εύκολα.
Τα υπόλοιπα όταν με το καλό παραλάβεις -
Εγώ το ξεκλείδωμα bootloader το έκανα για να περάσω global rom γιατί το είχα πάρει με κινεζική.
Μετά δοκίμασα και την eu rom που την κράτησα επειδή έχει βάση την κινέζικη ρομ που έχει πιο δυνατό ήχο απ' τα ακουστικά. Προφανώς στην global rom υποχρεούνται από το νόμο να βάλουν κάποιο είδος κόφτη στην ήχο;;;; Υποθέτω.
Ένας λόγος που θα ξεκλείδωνα τον bootloader ούτως ή άλλως θα ήταν για να το κάνω ρουτ, να ενεργοποιήσω το camera api 2 και να παίξουν όλα τα μοντάκια της Google camera που κυκλοφορούν
Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τώρα το πήρα χαμπάρι αυτό :
Body: Four-side curved ceramic body and metal frame on the regular, Ceramic unibody on the Special edition, Corning Gorilla Glass 4
Άρα έχουμε 2 τρόπους κατασκευής. Νόμιζα ότι όλα ήταν foul ceramic unibody.
Άρα το "απλό" έχει μόνο κεραμική πλάτη. Σωστά;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
σωστα
-
Καλησπερα, εκανα σημερα το unlock πηγαν ολα καλα. Ανοιξε το κινητο.
Υστερα περασα το TWRP κανονικοτατα και προχωρησα στην εγκατασταση της τελευταιας XTRV με το TWRP που ειχε αναφερθει για μεταβαση στο android 8.
Στο τελος εκανα clear ξανα την cache και εδω και κενανα 40λεπτο το κινητο βρισκεται στο αρχικο εικονιδιο της XTRV και ζεσταινεται λιγο απο πισω, δε ξεκιναει.
Πιο πριν ημουν με την official stable 9.2.3.
Τι μπορω να κανω? -
Έπρεπε να είχε bootari μπες σε twrp και κάνε πάλι install
-
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
@mula τι έγινε άνοιξε?
Περασα 3 διαφορετικα TWRP και 2 ρομ (την τελευταια dev android 8 και υστερα δοκιμασα την stable arvma με το TWRP που δεν ειναι για androidΗ διαδικασια γινετε κανονικα χωρις κανενα λαθος αλλα κολλαει στο Logo XTRV.
Δεν βγαλαμε ακρη χθες με τον @derveni και θα προχωρησω τωρα στον οδηγο του με το Mi Pc Suite Chinese.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0