Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2

• Ο/H chrisnik έγραψε:

Γιατι οτι θεματα με εφαρμογες κ διαφορα καταλοιπα οπως ειπες κ εσυ πιο πριν μπορει να στα περασει στο νεο κινητο κ μετανα ψαχνεσαι.. Θα δεις κ μονος σου οτι πλεον οσες κ εφαρμογες κ να εχεις σε ενα τεταρτο το πολυ θα τις εχεις εγκατεστημενες στο νεο κινητο...τις περναει σφαιρα... Εγω επαψα να κραταω backup στο cloud... Βεβαια ειναι συγχρονισμενα τα παντα... Αλλα οχι οι εφαρμογες σαν backup...κ εννοείται για μελλοντικα...
      Είσαι σίγουρος ότι το backup στο Mi-Cloud κρατάει και ρυθμίσεις και σκουπίδια; Το έχεις δοκιμάσει;
      Το ρωτάω γιατί επειδή το Mi-Cloud είναι κάτι σαν i-Cloud.... το i-Cloud δεν κρατούσε τίποτα εκτός από (στην ουσία) μία λίστα με τις εφαρμογές που είχες. Όταν λοιπόν έκαμνες επαναφορά, το μόνο που γινόταν ήταν να εγκαθίστανται αυτόματα οι εφαρμογές (χωρίς να τις ψάχνεις μία μία). ΤΙΠΟΤΕ άλλο δεν περνούσαν στην συσκευή. Ούτε ρυθμίσεις, ούτε κωδικοί σύνδεσης ούτε τίποτα.
      Μήπως εν τέλη και το Mi-Cloud δουλεύει έτσι; Μήν το συγκρίνει με άλλους τρόπους backup που κρατάνε την μάνα τους και τον πατέρα τους.

Απλά ρωτάω ε... ^^

Επίσης : Μιλάμε για official καταστάσεις. Δεν ξέρω τί μπορεί να συμβαίνει με τις Custom Roms.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Πράγματι, το αντίγραφο αρχικής οθόνης κρατάει μόνο ποιες εφαρμογές είχες και σε ποιο σημείο, δεν κρατάει δεδομένα εφαρμογών :)

Αυτό που κάνει σχεδόν πλήρη κλώνο του κινητού είναι η εφαρμογή mi mover, αλλά και εκεί κάποιες εφαρμογές που θέλουν ταυτοποίηση, πχ viber, θέλουν ρύθμιση εκ νέου.
    • Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2

Εντάξει σου κατεβάζει τα apk μόνο Χρήστο.. Αλλά κάνει αιώνες. Γιατί να μην τις κατεβάσεις από το play store.. Όσο για το πώς έχεις φτιάξει τα φακελάκια παίρνεις απλά ένα τοπικό back up το miui launcher και είσαι οκ. Αν κ σε καινούργιο κινητό όλα τα κάνω από την αρχή. Είναι και αυτό ένα μέρος της χαράς του.

Όσο αφορά τους κωδικούς wifi και SMS, bookmarks στο browser ,αν χρησιμοποιείς το μαμα, και επαφές τα συγχρονιζω μετά αν θέλω.
    • Διαφήμιση
    • icloud, mi cloud και google backup με αυτό ακριβώς τον τρόπο μου συμπεριφέρονται/ονταν. Οι εφαρμογές κατεβαίνουν εκ νέου στην current έκδοση από το εκάστοτε store.
      Στο backup σε google μάλιστα σου δίνει τη δυνατότητα να τις βάλεις ξανά όλες ή να επιλέξεις ποιές από αυτές θες να εγκαταστήσει.

Παιδιά αυτό που λέτε το ήξερα... Άλλα επειδή είμαι ο τυπάς που πάντα ρωτάει πριν κάνει κάτι.. Θεώρησα για να το λένε τα παιδιά κάτι ξέρουν.. Κατέβασα τα app ένα ένα

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

@tsine ο μηλαρας είμαι σίγουρος μιας και προέρχεσαι από mi5s να μας πεις εντυπώσεις. Θα σε περιμένει να ξέρεις...
    • Ο/H linuxilakis έγραψε:

Εντάξει σου κατεβάζει τα apk μόνο Χρήστο.. Αλλά κάνει αιώνες. Γιατί να μην τις κατεβάσεις από το play store..
      Το σκεπτικό του Mi-Cloud (όπως και το σκεπτικό του i-cloud που όταν κυκλοφόρησε οι υπόλοιπες εταιρίες ακόμα άπλωναν τραχανά) είναι να μεταφέρεις στο νέο σου κινητό την "επιφάνεια εργασία" σου πλήρης, κάνοντας απλά μία σύνδεση.
      Και πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, να έχεις όλα τα αρχεία σου σε cloud backup, δείχνοντας εμπιστοσύνη στην εταιρία σου, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάς κάρτες SD ή να έχεις μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους ούτε να μπλέκεις με αγνώστου πατρός cloud υπηρεσίες.
      Σε προστατεύει δηλαδή από απώλεια δεδομένων (είτε γιατί χάλασε το κινητό σου, είτε γιατί χάλασε η SD σου, είτε γιατί κρέμασε η cloud υπηρεσία που χρησιμοποιούσες).
      ΤΡΟΜΕΡΟ εργαλείο για μένα. ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ! ΑΨΟΓΟ! "ΑΣΦΑΛΕΣ"!
      Ήταν ένα από τα πράγματα που με εξέπληξαν ευχάριστα όταν είδα για πρώτη φορά την Miui.

Στο iPhone το χρησιμοποιούσα ΠΑΝΤΑ. Και το iCloud έκαμνε αιώνες. Μπορεί να έτρωγε και 1 ημέρα μέχρι να στρώσει την συσκευή.
      Στα Xiaomi δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα...λόγο έκλειψης εμπιστοσύνης (ακόμα) προς τους Κινέζους.

Για εμάς που παίζουμε όλη την ώρα και είμαστε σβήσε rom, βάλε rom, βγάλε rom, ίσως το Mi-Cloud (συνολικά το αναφέρω) να μήν έχει και πολύ νόημα. Για αυτούς όμως που θέλουν "ασφάλεια" και "σιγουριά" το να ξεβρακώνεσαι ΜΟΝΟ σε μία εταιρία (που θεωρητικά της έχεις εμπιστοσύνη) είναι μεγάλη υπόθεση.

ΤΡΟΜΕΡΗ υπηρεσία η Mi-Cloud. Δεν είναι ένα πράγμα μόνο. Είναι 100 πράγματα μαζί νοικοκυρεμένα.

=============== Φεβ 9th 2018, 9:59am ===============

Ο/H linuxilakis έγραψε:

@tsine ο μηλαρας είμαι σίγουρος μιας και προέρχεσαι από mi5s να μας πεις εντυπώσεις. Θα σε περιμένει να ξέρεις...
      Περιμένω στην γωνία να δώ την Β20 στο Mi7. Εάν όχι...θα έρθω και εγώ στα λημέρια σας. 8-)
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Διαφήμιση

Κοίτα αν με την official πάει τάπα.... Δεν έχω ούτε ένα stop working... Με το Mi5s κατά καιρούς είχα κάποια διαφορά..... Τώρα θα βάλω aroma και θα το δούμε πως πάει

=============== Φεβ 9th 2018, 12:26pm ===============
      Εντομεταξί έχει παρατηρήσει κανείς τα εφέ από τα εικονίδια των εφαρμογών καθώς βγαίνεις από μία εφαρμογή ?

Θα ανακαλύψεις πολλά @tsine . Δούλεψε τα full gestures.. να δεις εμπειρία I phone. Εκτός και αν η stable δεν τα έχει ακόμα. Βέβαια μπορείς να πας σε Dev . Βγήκε και νέα σήμερα global . 8.2.8 ..

Χρηστάρα θα δεις πως δεν θα έχει το mi7 .
      Πιστεύω πως από του χρόνου η xiaomi θα τα βγάζει όλα με την b20 .... Όχι ακομα
    • RE: Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2

Ο/H linuxilakis έγραψε:

Θα ανακαλύψεις πολλά @tsine . Δούλεψε τα full gestures.. να δεις εμπειρία I phone. Εκτός και αν η stable δεν τα έχει ακόμα. Βέβαια μπορείς να πας σε Dev . Βγήκε και νέα σήμερα global . 8.2.8 ..

Χρηστάρα θα δεις πως δεν θα έχει το mi7 .
      Πιστεύω πως από του χρόνου η xiaomi θα τα βγάζει όλα με την b20 .... Όχι ακομα
      Τα gesture είναι ίδια από όσο παρατηρώ με αυτά του Mi5s... Φυσικά εδώ δεν έχουνε pressure sensor display (που για μένα δεν το χρησιμοποίησα ποτέ) αλλά οκ. Δεν ξέρω τι άλλα gestures εννοείς

• Διαφήμιση