φιλε εγω ειμαι με ξεκλειδωτο bootlader με oreo κ δουλευει το alpha wallet..κανω κανονικα πληρωμες...πριν καιρο ειχα θεμα αλλα δεν εφταιγε το κινητο...κατι με την εφαρμογη γινοταν...οταν πηγαινα να ενεργοποισω το tap n pay μου ελεγε οτι η καρτα αυτη δεν υποστηριζει ανεπαφες πληρωμες...
Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
Συγκεκριμένα μου βγάζει το μύνημα ότι η επαφή με το τερματικό διεκόπη η κάτι τέτοιο.
Πάντως πριν ξεκλειδώσω δούλευε μια χαρά...
Έχω απεγκαταστησει την εφαρμογή και την ξανά έβαλα αλλά τίποτα... Δεν δουλεύει.
Για αυτό φαντάστηκα μήπως φταίει ο ξεκλειδωτος bootloader.
Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...;;;;
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H tsagod έγραψε:
Συγκεκριμένα μου βγάζει το μύνημα ότι η επαφή με το τερματικό διεκόπη η κάτι τέτοιο.
Πάντως πριν ξεκλειδώσω δούλευε μια χαρά...
Έχω απεγκαταστησει την εφαρμογή και την ξανά έβαλα αλλά τίποτα... Δεν δουλεύει.
Για αυτό φαντάστηκα μήπως φταίει ο ξεκλειδωτος bootloader.
Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...;;;;
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalπερ
-
-
-
Καλησπέρα παιδιά, μετά από δύο συσκευές xiaomi οι οποίες πέρασαν από τα χέρια μου σήμερα παρέλαβα το xiaomi mi mix 2. Πολύ ωραίο το κινητό, premium και το δείχνει υπερευχαριστημένος έως τώρα. Λοιπόν το κινητό ήρθε με global stable και με το που το άνοιξα μου έβγαλε για αναβάθμιση στην 9.5.4 που αναφέρετε παραπάνω. Από όσα μπόρεσα να καταλάβω δεν κάνω την αναβάθμιση γιατί η καινούργια rom έχει κάποια θεματάκια σωστά; Δεύτερον θα ήθελα να ρωτήσω τι προτείνετε να παραμείνω στην global stable ή να πάω στην global dev; Υπόψιν είμαι ακόμα με locked bootloader και σκέφτομαι τις επιλογές μου. Τι θα προτείνατε;
-
-
Λες ε; δεν έχει bugs που ανέφεραν νωρίτερα;
-
Οχι. Μεχρι στιγμης δινουν αψογες ρομ χωρις ουσιαστικα bugs. Σαν stable δουλευουν!!
Τωρα αν θες να μεινεις σε stable ας γραψουν τα παιδια που εχουν κατεβασει την τελευταία v 9.5.4.0 την εμπειρία τους κ αν αντιμετωπιζουν καποιο θεμα!!Mi 11 pro -
Καταλαβαίνω τι λες θα έμενα σε stable αλλά η ενημέρωση από ότι είπαν τα παιδιά είναι μάπα, από ότι διαβάζω δλδ εδώ για drain της μπαταρίας κλπ. Αφού λες ότι στην dev δεν υπάρχει κάποιο bug, φύγαμε μου φαίνεται για developer. Την κατεβάζω την πετάω στο κινητό και την επιλέγω από τον updater ή άλλαξε κάτι;
-
Επειδη εχουν αναφερθει διάφορα απο μεταβαση σε stable 7.1 Android σε dev 8.0 καλο θα ηταν αφου δεν εχεις ξεκλειδωσει να κατεβασεις την 7.12.21 dev να την περασεις κ μεσω updater να κατεβασεις την τελευταία dev 8.0.αλλιως ξεκλειδωνεις κ βαζεις fastboot rom...Mi 11 pro
-
Καλημέρα παιδιά. Έχω αναβαθμίσει στην τελευταία global stable v 9.5.4.0 και δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα. Μια χαρά μου φαίνεται σε γενικές γραμμές... Και τα sceen gestures πολύ ωραία και λειτουργικά... Και η μπαταρία μια χαρά είναι!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0