Κανένα πρόβλημα ο συγχρονισμός με mi cloud. Όλα καλά...
Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
Η επαναφορά των εφαρμογών από το Mi could δεν επαναφέρει και τα δεδομένα τους, οπότε και δεν υπάρχει πρόβλημα.
-
Καλησπερα μετα απο αγορες xiaomi κινητων στην οικογενεια (redmi4,mi 5s kai redmi 5) κάτοχος απο προχθες και γω με το MI MIX 2,μεταβαση απο LG G4 .
Πρωτες εντυπωσεις αριστες κανενα προβλημα εγιναν και ολες οι ενημερωσεις αλλη αισθηση.
Το μονο θεμα που εχω ειναι οτι εξακολουθουν σε ειδοποιήσεις μυνηματων, τα στοιχεια στην πανω μπαρα και στη γραμματοσειρα καποιων εφαρμογων να ειναι πολυ μικρα τα γραμματα παρολο που εχω βαλει μεγαλη γραμματοσειρα.
Ξερουμε αν θα διορθωθεί το ζητημα με τα θεματα ?
Με την εξοικονόμηση ενεργειας χανω κατι απο λειτουργεια η εφαρμογες? -
Ο/H markito έγραψε:
Εγώ που έχω άδεια για ξεκλείδωμα σε ισχύ θα πρέπει να περιμένω και εγώ 72 ώρες?
Mi 11 pro -
Τα θέματα λειτουργούνε, φτάνει να αλλάξεις προσωρινά το region σε κάποια χώρα εκτός Ευρώπης. Κατά προτίμηση Ινδία.
Για την εξοικονόμηση ενέργειας υπάρχει ένας ωραίος οδηγός από τον @SoNik+. Θα καταλάβεις πολλά εκεί.
Τον βρήκα:
Miui Battery Tips -
Τα θεματα καλο ειναι ομως η Xiaomi να τα φτιαξει... Ειναι καραγκιοζιλικι αυτο που εχει γινει... Κ γενικα επρεπε να τα ειχε φτιαξει χθες... Αφου εχει μπςι σε Ευρωπαϊκή αγορα ολα αυτα επρεπε να τα ειχε κανονισει.... Οχι να καθομαστε να αλλαζουν Περιοχη κτλ για να εχουμε αυτα που σε αλλες χωρες τα εχουν απλοχερα....Τεσπα.ας ελπισουμε να το φτιαξουν οσο το δυνατον πιο γρηγορα κ να μην μεινει ετσι....Mi 11 pro
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Τα θέματα λειτουργούνε, φτάνει να αλλάξεις προσωρινά το region σε κάποια χώρα εκτός Ευρώπης. Κατά προτίμηση Ινδία.
Για την εξοικονόμηση ενεργό αφρό ένας ωραίος οδηγός από τον @SoNik+. Θα καταλάβεις πολλά εκεί.
Οσο για τον οδηγο δεν μπορεσα να τον βρω, αλλα τελικα να ειναι on ? -
Ο/H nikmav έγραψε:
Οσο για τον οδηγο δεν μπορεσα να τον βρω, αλλα τελικα να ειναι on ?
-
τελικα με ετρωγε το χερι μου και εβαλα τη global dev. αν στησω τωρα το τηλεφωνο και αργοτερα θελησω να το ξεκλειδωσω και να βαλω ρεκοβερυ θα τα χασω ολα και θα πρεπει να τα βαλω ξανα απο τη αρχη;;
-
Ο/H bandit650 έγραψε:
τελικα με ετρωγε το χερι μου και εβαλα τη global dev. αν στησω τωρα το τηλεφωνο και αργοτερα θελησω να το ξεκλειδωσω και να βαλω ρεκοβερυ θα τα χασω ολα και θα πρεπει να τα βαλω ξανα απο τη αρχη;;
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε. -
@bandit650 τρεις μέρες είναι θα περάσουν... Έκανες αίτηση για ξεκλείδωμα και προχώρησες να ξεκλειδώσεις;
-
δε χρειαζετε να κανω αιτηση. ο λογαριασμος μου εχει αδεια για ξεκλειδωμα. αλλωστε δε ειναι το πρωτο xiaomi που παιρνω.
απο τη στιγμη που δηλωσα(συνδεσα) το mi mix στο λογαριασμο μου δε ξεκινησαν να μετρανε οι 72 ωρες ασχετως με το οτι δε προχωρησα σε ξεκλειδωμα;;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0