Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2

• Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2

OK πέρασε με το 3.2.3-3 χωρίς απρόοπτα.. Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλημερα.Τελικα δεν πηγα σε προηγουμενη ρομ οπως ειχα γραψει παραπανω και ειπα να δοκιμασω αυτη που βγηκε χθες.Την περασα χωρις προβληματα και το μονο που δεν μου δουλευει ειναι η Google Camera.Ενω εχω ενεργοποιησει και το API.Διαβασα στο myphone στο οποιο εγραψε στο αντιστοιχο θεμα οτι πρεπει να κατεβασεις το buildprop και να τροποποιησεις δυο πραγματακια αλλα τα κανω αναζηση τα συγκεκριμενα και δεν τα βρισκω.

edit: Το θέμα επιλύθηκε.Εαν κάποιος θέλει βοήθεια με το ίδιο θέμα ας γράψει να τον βοηθησω.

Καλημέρα οπότε κοιτάμε να κάνουμε ενημέρωση στο twrp και μετά που κάνουμε κατευθείαν αναβάθμιση ή πρέπει να κάνουμε wipe πρώτα κάπου????

• Διαφήμιση
    • Το γράφει στην ενημέρωση ότι θέλει εγκατάσταση από το twrp. Βάλε το τελευταίο και κατέβασε τη rom από το email στη μνήμη του κινητού σου. Κάνε wipe cache, dalvic cache και εγκατάσταση μέσω twrp.
      Αν συναντήσεις προβλήματα θέλει factory reset.

Σωστός η αλήθεια είναι πως δεν κοίταξα το μαιλ και αυτό ήταν το λάθος μου. Η αναβάθμιση έγινε όλα κομπλέ προς το παρόν. Ξέρει κανείς πως μπορεί να φύγει αυτό η αν έχει κάποια πρακτική λειτουργία γιατί εγώ πραγματικά δεν βρίσκω...
      Ευχαριστώ πολύ.

• RE: Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2

Ο/H kouskous έγραψε:

Σωστός η αλήθεια είναι πως δεν κοίταξα το μαιλ και αυτό ήταν το λάθος μου. Η αναβάθμιση έγινε όλα κομπλέ προς το παρόν. Ξέρει κανείς πως μπορεί να φύγει αυτό η αν έχει κάποια πρακτική λειτουργία γιατί εγώ πραγματικά δεν βρίσκω...
      Ευχαριστώ πολύ.

Πας ρυθμίσεις μετά αρχική οθόνη και πρόσθετα.Κλεινεις την επιλογή Αποθήκη εφαρμογών και είσαι ετοιμος

Ευχαριστώ πολύ!!! Μια ερώτηση ακομα. Το τηλ το πήρα μεταχειρισμένο και έχω παρατηρήσει το εξής. Είναι φορτωμένο 100% από μπαταρία το βγάζω από την φόρτιση κάνω επανεκκίνηση και μου δείχνει από 92-95% συμβαίνει και σε εσάς??? Θέλει μήπως το αρχείο της μπαταρίας σβήσιμο και να φτιάξει καινούργιο ή η μπαταρία έχει αρχίσει να τα παίζει;;;;

• Διαφήμιση
    • RE: Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2

Ο/H kouskous έγραψε:

Ευχαριστώ πολύ!!! Μια ερώτηση ακομα. Το τηλ το πήρα μεταχειρισμένο και έχω παρατηρήσει το εξής. Είναι φορτωμένο 100% από μπαταρία το βγάζω από την φόρτιση κάνω επανεκκίνηση και μου δείχνει από 92-95% συμβαίνει και σε εσάς??? Θέλει μήπως το αρχείο της μπαταρίας σβήσιμο και να φτιάξει καινούργιο ή η μπαταρία έχει αρχίσει να τα παίζει;;;;

Κι εγώ μεταχειρισμένο το πηρο και κάνει περίπου το ιδιο.Ειδικα αν περάσω ρομ μπορεί να έχει 40% και μόλις το ανοίξω να λέει 20%

• Νορμάλ είναι. Μετά την επανεκκίνηση η κατανάλωση δεν πέφτει το ίδιο γρήγορα και κατά μέσο όρο είναι ίδια....
      Δες την γενικότερη εικόνα, πόσο βγάζει sot μέχρι να κλείσει και άλλες καταναλώσεις

Ένα μικρό bug που έχω παρατηρήσει με την 9.5.9 είναι ότι ενώ έχω επιλεγμένη την επιλογή να εμφανίζεται το περιεχόμενο από εφαρμογές messenger viber κτλ στην οθόνη κλειδώματος μου βγάζει την φωτογραφια του αποστολέα και γράφει από κάτω "1 ειδοποιηση"

Η μπαταρία δεν είναι και στα καλύτερα της σε P. Πάρα πολλά wake locks από το power manager service. Έκανα διαγραφή cache, έβγαλα magisk μήπως επηρέαζε, πέρασα πάλι τη Ρομ αλλά το πρόβλημα παραμένει. Η διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας είναι 30-40% τουλάχιστον σε σχέση με τις προηγούμενες Ρομ. Εκτός από fr μπορώ να κάνω κάτι άλλο?????

• Διαφήμιση
    • Καλησπέρα στην ομάδα. Μπορώ να κάνω root στην global rom ή πρέπει να περάσω την dev;