Καλησπέρα, πήγα να κάνω αναβάθμιση βάση του Νο2 οδηγού και αφού τελείωσα, το τηλ. ανοίγει και κάνει μόνο του επανεκκίνηση βγάζοντας συνέχεια μηνύματα λάθους. Μια βοήθεια παρακαλώ τι πρέπει να κάνω? Η προηγούμενη ήταν xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V8_XTRV_7.6.10
Redmi pro update
- Απαντήθηκε
-
-
τι αναβάθμιση έκανες; Πώς; Δώσε μας λεπτομέρειες να καταλάβουμε και κάποιος θα ανταποκριθεί.
-
Καλησπέρα, μέσω του recovery, κατέβασα το αρχείο xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_XTRV_Stable_V8.5.3.0 και μέσα από το update της συσκευής προχώρησα στην αναβάθμιση.
-
-
Από development σε stable θέλει factory reset, κατά την γνώμη μου βάλε την τελευταία development όχι την stable είναι πολύ καλύτερη.
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Όχι δεν έκανα factory-reset, ξαναπέρασα τι έκδοση που είχα, δηλαδή xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V8_XTRV_7.6.10
Ποία είναι η τελευταία development γιατί έχω μπερδευτεί με τις εκδόσεις.
Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση. -
-
-
-
Την περνάς μέσω twrp. Πέρασε την στη μνήμη του τηλεφώνου και μπες στο recovery για φλασάρισμα. Ψάξε λίγο τους οδηγούς.
=============== Δεκ 22nd 2017, 11:17pm ===============
πέρνα και το τελευταίοtwrp από εδω.
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI -
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Είμαι κάτοχος Redmi Pro και εδω και 2 μήνες έχω μεταβεί απο XTRV DEV 7.x.x.x σε stable 8.5.3.0 κατόπιν Factory Reset . Εαν έχω καταλάβει καλά είδα εγινε release χτές αυτή :
xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_XTRV_Stable_V9.2.1.0.zip
απο εδώ : Loading site please wait... .
Ερώτηση : απο stable 8 σε stable 9 , απαιτέιται πάλι Factory reset ?
Σας ευχαριστώ πολύ. -
κράτησε backup μέσα από το twrp και πέρασε την μόνο με wipe dalvic και cache. Αν υπάρχει πρόβλημα μπορείς ανά πάσα στιγμή να κάνεις και factory reset. Δεν απαιτείται από την αρχή στην αναβάθμιση.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0