[XTRV-7.12.28 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 29/12 16:59)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλημερα σε ολους.Χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε.Δοκιμασα και την stable και την dev(XTRV αρωμα) σε Xiaomi redmi note 3 hennesy MTK.Ολα καλα μεχρι στιγμης εκτος απο 2 πραγματακια που προσεξα και στις δυο ρομ.Το πρωτο ειναι οτι δεν μπορουσα να κανω απεγκατασταση την εφαρμογη Camera που κανει εγκατασταση η ρομ.Δοκιμασα και με τον απλο τροπο(συρσιμο της εφαρμογης πανω στον καδο και επιλογη uninstall στο παραθυρο που εμφανιζεται) καθως και με το System app remover.Και στις δυο περιπτωσεις μετα απο reboot η εφαρμογη ηταν εγκατεστημενη ξανα.Το δευτερο ειναι οτι στον brave browser για καποιον λογο το εικονιδιο ειναι του google chrome.Υποθετω αυτο το δευτερο γινεται επειδη αν δεν κανω λαθος ειναι chome-based ο brave και το αναγνωριζει το UI σαν chrome.Στην official dev που δοκιμασα πριν 2-3 μερες(μεχρι να περασουν 72 ωρες για να γινει unlock o bootloader) εμφανιζοταν κανονικα το εικονιδιο του brave.Ευχαριστω εκ των προτερων,σε καθε περιπτωση να πω συγχαρητηρια για την εξερετικη δουλεια που εχετε κανει καθως και για το παρα πολλα καλα ενημερομενο φορουμ που εχετε δημιουργησει.
-
-
@amavroudis Το TWRP δεν σου δινει καποια επιλογη απεγκαταστασης.Εκτος κι αν εννοεις να σβησω μεσα απο τον file manager του TWRP τα αρχεια της εφαρμογης.Εν πασει περιπτωσει, μολις καταφερα να κανω την απεγκατασταση,απο οτι φαινεται οταν πατουσα να γινει απεγκατασταση η εφαρμογη δεν σβηνοταν το αρχειο της εφαρμογης απο το /data/app/ (το οποιο μου φαινεται λιγο παραδοξο,ειδικα μεσα απο το system app remover).Τελικα εσβησα το αρχειο χειροκινητα μεσα απο τον root explorer και μετα απο το reboot η εφαρμογη φαινεται να εχει απεγκατασταθει με επιτυχια.
-
Καλησπέρα σε όόόόλη την ομαδάρα, χρόνια πολλά, καλή χρονιά ειρήνη και υγεία σε όλον τον κόσμο, καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνετε.
Αφού πέρασα την καινούρια arwma rom 7.12.28 στο kenzo, όλα πάνε καλά, εκτός από την εφαρμογή της google camera δεν λειτουργεί και την κατήργησα,
πολλή μεγάλη χρήση του android 47,5% όπως θα δείτε στο screenshot, και πολλά κολλήματα όταν έχω ανοιχτές πάνω από 2 εφαρμογές, μπαταρία σε πάρα πολύ καλό επίπεδο
Τώρα κάτι ακόμα, ευτύχισα να αποκτήσω το redmi note 4 (global version) αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πιο είναι nikel ή mido ??? -
-
Απ
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Καλησπέρα, χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία σε όλους!
Εδώ και μερικές ρομ έχω πρόβλημα με την διάρκεια της μπαταρίας σε Redmi note 3 pro Kenzo. Κάποιες φορές δεν βγάζω ούτε μέρα ολόκληρη με μέση χρήση. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό; Χρησιμοποιώ 2 κάρτες με τα δεδομένα συνήθως ανοιχτά αλλά και πάλι η χρήση δεν δικαιολογεί την μειωμένη διάρκεια. -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0